Aktuális

Felkavaró részletek: Kirepült az autóból az M7-esen szörnyethalt 10 éves kislány, így van most a testvére

Bors

Létrehozva: 2021.08.29.

Már a mentők kiérkezésekor is reménytelen volt a helyzete, de sokáig küzdöttek az életéért. Haláltusáját a szülei is végignézték.

Forrás: Bors

Borzalmas részleket tudott meg a Bors a szombat délutáni tragikus balesetről, melyben egy 10 éves kislány vesztette életét. A család az M7-esen Budapest irányába tartott, amikor Tárnok közelében, eddig tisztázatlan körülmények között autójuk előbb a bal oldali, majd a jobb oldali szalagkorlátnak csapódott.

A tíz éves kislány hátul utazott, ám nem volt bekötve, így a brutális erejű ütközéstől kirepült az autóból.

A helyszínre mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett, ám a kislány életét már nem lehetett megmenteni. A Bors információi szerint a mentők nagyon hosszú ideig küzdöttek az életéért.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Bors kérdésére elmondta, a BRFK büntetőeljárás keretében vizsgálja a tragikus balesetet.

- Hosszú vizsgálat tárgya lesz megállapítani, hogy pontosan mi történt, egyelőre csak annyi biztos, hogy a személyautó 17 óra körül a szalagkorlátnak ütközött. Az autóban összesen négyen utaztak. A kislány életét nem sikerült megmenteni, a helyszínen életét vesztette. Egy embert szállítottak kórházba a mentők.

A helyszínről egy sérültet szállítottak el a mentők.

A Mentőszolgálat sajtóügyeletesétől megtudtuk, hogy a másik sérült is kiskorú.

- A balesethez több mentőegységet és egy helikoptert is riasztottunk. A helyszínről egy gyermeket szállítottunk könnyebb sérülésekkel kórházba, egy másik gyermek a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sajnos a helyszínen életét vesztette.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek