Aktuális

Tragédia az M3-ason: Beidézték a Tankcsapda gitárosát és Győrfi Pált

Bors

2021. augusztus 26. csütörtök 11:15

Bíróság elé állt V. Martin, az a mindössze 22 éves férfi, aki két éve szilveszterkor halálra gázolta, majd magára hagyta az M3-as autópályán a fiatal B. Katát.

Forrás: Archív

Ingben, elegáns ruhában állt bíróság elé az a fiatal férfi, aki 2019-ben az egész országot megrázó módon gázolta halálra B. Katát az M3-as autópálya lehajtójánál. Mint arról a Bors is írt, Kata és szerelme egy újévi szilveszteri Tankcsapda koncertről ment hazafelé szerelmével, azonban a fiatalok út közben összevesztek, ezért Kata kiugrottaz autóból, rázárta barátjára a kocsit, majd dühösen sétálni kezdett az autópályán.

Ekkor tartott hazafelé a 22 éves V. Martin, aki az M3-as és az M0-ás autópálya lehajtója közti részen elgázolta Katát.

Azonban a férfi, ahelyett, hogy megállt volna segíteni, padlógázzal továbbhajtott, sorsára hagyva Katát. Martint csak másnap, otthonában kapták el. Katát a szintén hazafelé tartó Tankcsapda egyik tagja találta meg.

A férfire 10 hónap, 2 évre felfüggesztett fogházat javasolt az ügyészség, abban az esetben, ha lemond a tárgyalásról, és elfogadja azt, amivel vádolják. Ő azonban semmit nem ismert el, abba kapaszkodnak ügyvédjével, hogy csupán élő személynek lehet segítséget nyújtani, szerintük viszont Kata az élettel összeegyeztethetetlen sérülést szenvedett.

Ügyvédje a Tankcsapda tagját, Sidit és Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat Szóvivőjét is beidézte tanúként.

A perre eljött Kata édesanyja is, aki közvetlen Martin mögött ült, és szomorúan hallgatta a fejleményeket. 

További cikkek

Botrány

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

Ez is érdekelhet