Aktuális

18,5 millió forintot gyűjtött a rászorulók iskolakezdéséhez a Tények Plusz

Bors

2021. augusztus 27. péntek 21:11

Fantasztikus eredményt ért el a Tények Plusz különkiadása: az Ökumenikus Segélyszervezet – Iskolakezdés együtt! segélyakció részeként az egyórás műsor ideje alatt a nézői felajánlások összege meghaladta a 10 millió forintot, így a kampány végére a TV2 Csoport 18,5 millió forinttal járult hozzá a nehéz helyzetben élő családok iskolakezdéséhez.

Mindössze egy óra alatt több, mint 10 millió forint gyűjt össze a Tények Plusz különkiadásában az Ökumenikus Segélyszervezet – Iskolakezdés Együtt! segélyakciója számára.

A TV2 Csoport második éve csatlakozott a kezdeményezéshez, felhívó spotokkal és egy teljes Tények Plusz különkiadással támogatta a nélkülöző családok számára az iskolakezdést. A Tények csapata, Vitányi Judit, Andor Éva, Szentpéteri Eszter, valamint Lékai-Kiss Ramóna, Vastag Csaba és más sztárok aktív közreműködésével több rászoruló család történetét bemutatták, a 1353-as segélyvonalat tárcsázók pedig hívásonként 250 forinttal támogathatták a gyűjtést.

A Tények Plusz nézőit megérintették a bemutatott élethelyzetek, ezt az is bizonyítja, hogy mindössze egy óra alatt, több, mint tízmillió forinttal járultak hozzá a kampány sikeréhez. A TV2 Csoport ezzel együtt 18,5 millió forinttal segítette az Ökumenikus Segélyszervezet iskolakezdési akcióját.

- Rendkívül büszke vagyok arra, hogy a Tények Plusz csapata olyan műsort állított össze a segélyakció támogatására, ami ennyire megérintette az emberek lelkét. Egy-egy ilyen adománygyűjtés akkor lehet még sikeresebb, ha azok, akik segíteni szeretnének, látják, tapasztalják, hogy az adományuk a lehető legjobb helyre kerül. Erre garancia az Ökumenikus Segélyszervezet és ennek nagyon jó eszköze a televízió nyilvánossága, a képernyő ereje. Büszke vagyok a csapatunkra és arra, hogy a TV2 Csoport végül 18.5 millió forinttal tudta segíteni a rászorulók iskolakezdését – nyilatkozta Szalai Vivien, a TV2 Csoport hírigazgatója.

Az összegyűlt adományokból 10 ezer forint értékű, egyedileg összeállított, minőségi tanszercsomagot kapnak a gyerekek. Az adománygyűjtés augusztus 31-ig tart, aki még szeretne segíteni, a www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon megteheti.

További cikkek

Diagnózis

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Ez is érdekelhet

life.hu

Ismert tévés oldalán vigasztalódott Csuti, többen is látták őket a Margitszigeten

hirtv.hu

Az Országos Bírósági Hivatal közleménye

kisalfold.hu

Új tüdő segíthet majd Csollány Szilveszteren

origo.hu

Fizetős követésekkel újít az Instagram

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

origo.hu

Metró alá löktek egy nőt, azonnal szörnyethalt

origo.hu

Vasbottal akarták belőlem kiverni, hogy magyarul beszéljek

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak