Aktuális

Veszélyes zaklató teszi pokollá Szily Nóra életét: A fiaimnak mondtam, ha velem valami történik, tudják, hogy ő létezik

Bors

2021. július 12. hétfő 05:00

Kilenc éve küldözget mocskolódó leveleket és fenyegető üzeneteket az a nő, aki előbb rajongója volt, később zsigeri gyűlölője lett a népszerű műsorvezetőnek. Most egy cica miatt robbant ki a balhé. Nóra a rendőséghez fordul. 

Épp, hogy béke lett a szomszédokkal, akik a kutyaugatás miatt jelentették fel, most egy újabb elképesztő történet közepén találta magát Szily Nóra. Egy nő feljelentette őt állatkínzásért. A tévés örökbefogadott cicája, Lucifer másfél éve a szomszédba költözött. A feljelentő szerint viszont a macskát a műsorvezető nem kereste, a szabadban töltött hónapok alatt az állat vesebeteg lett, a befogadó idős szomszéd párnak pedig nincs pénze gyógyíttatni, Nóra pedig nem hajlandó segíteni. 

Elképesztő történetet mesélt

Amikor Szily Nórát felhívtuk az ügyben, a válaszaiból egy elképesztő történet rajzolódott ki. 

Pontosan tudom, hogy ki jelentett fel – nyilatkozta lapunknak Szily Nóra.

– Ismerem őt. Először akkor kereszteztük egymás életét, amikor sok más nő mellett ő is jelentkezett az Ördög Nóra – Törköly Erika vezette Angyalműhelybe, ahol én mint coach dolgoztam. Akkor arról bezélt, indulni szeretne az X Faktorban, ami azért volt furcsa, mert a külseje, a hiányos fogazata miatt nem feltétlenül volt színpadképes, de elfogadtuk őt úgy ahogy van. A rajongóm lett, ezután kezdett leveleket írni nekem, az elsőt kézzel, az hatvan oldalas volt, viaszpecséttel a tetején...

Mindenhova követte

Szily Nóra azt meséli, hogy a nő ezek után hol eltűnt az életéből, hogy előkerült, egy időben például internetről megnézte, mikor és hol lép hallgatóság elé a híresség, akit mindenhova követett. 

– A jelenléte egyre kellemetlenebbé vált számomra. Minden előadásomon ott ült az első sorban és ijesztő módon bámult. Meg akart ölelni, amikor pedig hagytam, egyszerűen nem akart elengedni. Jöttek az újabb levelei, először rajongói stílusban, aztán átváltott mocskolódásba. Ezekben már olyan indulatok voltak, hogy kezdtem komolyan félni tőle. A fiaimnak mondtam, ha velem valami váratlan történik, tudjanak róla, hogy ő létezik. Megkértem, hogy hagyjon békén, de nem érdekelte. Három évvel ezelőtt például, egy szarvasi táborunkba akart bejelentkezni, de nem adtunk neki jegyet. Erre eljött Szarvasra, kivett egy szobát és kint cirkált. Aztán feljelentgetett - például az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál is -persze mindenhol elutasítottak. Hónapokra eltűnt, majd megint jelentkezett. 

Gyalázkodó üzenetek

Amikor Szily Nórától azt kérdeztük, hogy milyen leveleket írt, sok, megdöbbentő dokumentumot kaptunk. 

Ezeket az anyukám halála után kaptam: ”Végre a karma feltűrte az ingujját, és felmossa veled a padlót! Remélem bele fogsz dögleni a fájdalomba!” vagy ezt: ”Boldog első, anyu-nélküli karácsonyt a lúzer, hároméves szintű libának. Minden tisztelet nélkül, mert nem érdemled.” Ilyen sokkolóan gonosz sorok rendszeresen érkeznek Nóra hivatalos fiókjába, mind az említett nőtől származnak, sokszor álprofil mögül.

Szily Nóra nem bírja tovább 

– Az állatkínzással való feljelentés volt az utolsó csepp a pohárban. Elegem van!nyilatkozta a műsorvezető.Feljelentem becsületsértésért, zaklatásért, rágalmazásért. Emellett, amiért a munkaadóimnak is rendszeresen írogat, hogy ne adjanak nekem megbízást – mert ilyen is volt – hitelrontásért és jóhírnév megsértéséért is felelnie kell. Véget vetek ennek – tette hozzá Szily Nóra, majd így folytatta:

– A macska üggyel kapcsolatban pedig annyit szeretnék mondani, hogy a cica remek életet él, szerető befogadókra talált a szomszédoknál. Amikor elütötte az autó, én vittem műtétre - hamis vád az is, hogy nem törődök vele.

További cikkek

Sztrók

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

Tragédia

Holtan esett össze az iskolában a hetedikes diák

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a koronavírusos francia játékos kiszökött a szegedi karanténból – sajtóhír

metropol.hu

Kiderült, kik zaklatják két éve Klárikáékat, megdöbbentő dolgot tettek

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek

magyarnemzet.hu

Magyarország Soros ellen: harc a civilizációért címmel készített dokumentumfilmet Tucker Carlson

bama.hu

Rendőrök lepték el a Király utcát Pécsett, egy rosszfiú akadt horogra?

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a franciák tartalékolva is tízzel verték a hollandokat

vg.hu

Napokon belül találkozik Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter Indiába küldené szemműtétre a magyarokat

mandiner.hu

Amerikai külügyminiszter: Senki ne lepődjön meg, ha Oroszország provokálni kezd Ukrajnában

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda