Aktuális

22 hónapos lányához riasztotta a mentőket a kétségbeesett anya - Tragédiába fulladt a babafürdetés

Bors

Létrehozva: 2021.07.08.

Belehalt a fürdetésbe az a 22 hónapos kislány, akit édesanyja csak egy percre hagyott egyedül a fürdőszobában.

Forrás: Unsplash

Tragédiába fulladt a 22 hónapos kislány fürdetése. Bár úgy tűnt, az édesanyja még időben cselekedett – miután magára hagyta a gyermekét –, de órákkal később a kórházban bekövetkezett az, amitől az egész család tartott.

A kis Mia Olivia O'Sullivan a víz alá csúszott és édesanyja arccal lefelé találta meg a fürdőkádban, miután nagyon rövid időre magára hagyta a család walesi otthonában, Colwyn Bayben.

Az ügyben tartott bírósági tárgyaláson elhangzott, hogy a nő, Joely Eastham-Jones tavaly január 17-én, kora este fürdette a gyermekét, amikor meglátta, hogy nincs a fürdőszobában törölköző – ezért kiment egyért a hálószobába.

Hallotta, ahogy Mia beszél és énekel a fürdőszobában – idézi a The Sun az ügyben eljáró bírót.

Hozzátette, a nő ezután viszont arra ért be a fürdőszobába, hogy gyermeke a víz alatt fekszik. Kiemelte onnan, de már nem lélegzett. Letette a padlóra és elkezdte újraéleszteni, ettől pedig a lány felöklendezte a vizet.

Az édesanya azonnal riasztotta a mentőket, akik kórházba vitték a gyereket. Ám hiába tettek meg az orvosok mindent, éjjel 3 óra körül a kislány meghalt.

A halottkém beszámolója szerint a gyermeknek súlyosan sérült az agya, a veséje és a szíve is. A bíróság ezek alapján megállapította, a gyermek halálát baleset okozta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek