Aktuális

Szívszorító: a 14 éves srác a nyolcadik emeletről ugrott a halálba

Bors

Létrehozva: 2021.07.31.

Visszavonhatatlan elhatározással indult el a családi kiruccanásra egy tinédzser fiú. Édesanyja, kishúga és nagymamája szeme láttára ugrott le egy épületről.

Borzalmas tragédia történt csütörtök délután a New York-i Hudson Yords 45 méter magas épületénél. Az eset kapcsán a bezárás fenyegeti a Vessel turisztikai látványosságát. 

Egy tinédzser New Jerseyből látogatott el szüleivel, húgával és nagymamájával. Ám akkor még a családnak fogalma sem volt arról, hogy mit tervez a fejében. 

A srác végül minden előzetes figyelmeztetés nélkül, a Vessel nyolcadik emeletéről ugrott a halálba. Az életét nem tudták megmenteni. 

Ez volt a negyedik öngyilkosság, amit a csigalépcsős épületből elkövetek azalatt a két év alatt, amióta nyitva áll. A szerkezetet az eset után ideiglenesen bezárták. A történtek fényében pedig, Stephen Ross, a Vessel milliárdos fejlesztője azon gondolkozik, hogy végleg bezárja a létesítményt. 

- Azt hittük, mindent megtettünk, ami az ilyen tragédiákat megakadályozhatja. Nem lehet igazán felfogni, hogy ilyesmi megtörténhet - mondta Stephen Ross a New York Postnak. 

Az ezt megelőző januári öngyilkosság után egyébként óvintézkedéseket vezettek be. Minden folyosóra biztonsági őröket állítottak és az előírás szerint a látogatók minimum csak ketten mehetnek fel. Ám egy öt fős család esetében nem gyanakodtak semmi rosszra. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek