Aktuális

Soros György fiának személyes ügye a Magyarország elleni legújabb támadás

Bors

2021. július 6. kedd 14:07

A magyar gyermekvédelmi törvény körül kialakult nemzetközi össztűz megmutatta: a Soros-birodalom továbbra is rendkívüli erővel támadja a hagyományos, konzervatív értékrendű országokat, elsősorban Magyarországot. Míg Soros György számára a migránsok befogadása jelentett személyes ügyet, addig fia, kijelölt utódja számára a gyermekvédelmi és pedofilellenes küzdelem kiemelten fontos.

Ahogy azt többször bemutattuk, Alex Sorosnak rendkívül komoly befolyása van az európai és a tengerentúli LMBTQ-lobbira, amely fegyelmezett katonai alakulatként követi az utasításokat és folytatja a támadást Magyarország ellen. 

Június közepén fogadta el a magyar parlament az új, a gyermekek védelmét tovább erősítő törvényt, amit a hazai és nemzetközi baloldal azonnal össztűz alá vett.

Miről szól a törvény?

Pedig a jogszabály csupán egyetlen dolgot kíván garantálni a legfiatalabbaknak: biztonságos  gyermekkort. Az elfogadott törvény alapján 
• létrejön egy név szerint kereshető pedofilnyilvántartás;
• szigorodnak a Büntető Törvénykönyv vonatkozó részei. Ennek fontos eleme, hogy a gyermekek molesztálásáért az eddiginél súlyosabb büntetés jár. Új minősített esetként került be a Btk-ba: ha a pedofil bűncselekményt 12 év alattival szemben, vagy hivatalos személyként követik el, sanyargatást vagy erőszakot alkalmazva, illetve ha különös visszaesőként követik el;
• bizonyos munkahelyekről kitiltják a pedofilokat;
• nem lehet enyhe büntetéssel és minősített esetekben feltételes szabadságra bocsátással megúszni ezeket a típusú bűncselekményeket;
• a legsúlyosabb pedofil bűncselekmények pedig nem évülnek el, és kitolódik az elévülés kezdete.

Továbbá az elfogadott jogszabály nem engedi meg, hogy a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások, a reklámok és a különféle műsorok a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére irányuljanak. "E törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg" - szól a rendelkezés. 

Bár a jogszabály kritikusai nem szívesen hangoztatják, de a törvényjavaslat valójában egy korábbi törvény (a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény) módosítása, ami már eddig is tiltotta a fenti tevékenységet. Magyarán annyi történt, hogy A KORMÁNY MEGERŐSÍTETTE EGY - ÉLETKORÁBÓL KÖVETKEZŐEN - KISZOLGÁLTATOTT TÁRSADALMI CSOPORT JOGSZABÁLYI VÉDELMÉT.
 
Arról nem is beszélve, hogy a jogszabály-módosítások nem terjednek ki a 18 év feletti felnőttek életére és szexuális szokásaira. Ez magától értetődő, hiszen Magyarországon minden felnőtt úgy éli az életét, ahogy akarja. A hazai és nemzetközi baloldalnak azonban mégsem tetszik a gyermekek védelmének további erősítését jelentő jogszabály, és szokatlanul erőteljes, összehangolt támadást indítottak Magyarország ellen.

Beindult az LMBTQ-lobbi

Csakhogy a politikai alapú kommunikációs hadjárat egy látványos hazugságra épül: a támadás mögött álló erők a gyermekvédelmi és pedofilellenes törvényt úgy próbálják beállítani, mintha a homoszexuálisok ellen szólna. Holott ez egyáltalán nem igaz, ilyen pontok - ahogy fent írtuk - nincsenek benne. 

A valóságban ezt a kritikusok is pontosan tudják, azonban ők csak feladatot teljesítenek.

A VALÓSÁGBAN A NEMZETKÖZI LMBTQ-LOBBI MOZDULT MEG, AMIT SOROS GYÖRGY FIA, ALEXANDER SOROS IRÁNYÍT. 

Ahogy korábban szó volt róla, a törvénycsomagot azonnal támadni kezdte a teljes európai genderlobbi és a nemzetközi baloldal: az elmúlt hetekben számos csatornán intéztek provokatív támadásokat Magyarország és a magyarok ellen.

Németországban a magyar és a német válogatott mérkőzését megelőzően szivárványszínűre akarták kivilágítani a müncheni Allianz Arénát, a szurkolóknak szivárványos zászlókat osztogattak, a magyar himnuszt kifütyülték, és közben szivárványos zászlóval szaladt be a pályára egy aktivista. 

Egyértelműen kiderült: a Soros-birodalom és annak trónörököse áll a szervezett nemzetközi támadássorozat mögött. Alexander Soros jól láthatóan személyes ügynek tekinti az egész hadjáratot.

Személyes ügy

A Soros-birodalom trónörököse, Soros György fia ugyanis nyíltan vállalja homoszexualitását. Rengeteg fotót posztol magáról és élettársáról, Maxwell Osborne-ról, aki egyben harcostársa is. Az egyébként  divattervező és politikai aktivista Osborne már évek óta elválaszthatatlan társa Alex Sorosnak. 

A Soros-trónörökös tehát emiatt támad egy olyan törvényt, amely semmilyen alkotmányos elvet nem sért, sőt, csak erősíti a gyermekek alkotmányos védelmét. 
 
AMÍG APJÁNAK, SOROS GYÖRGYNEK A MIGRÁNSOK, ÍGY AZ ILLEGÁLIS ÉS TÖMEGES MIGRÁCIÓ, ADDIG ALEXANDER SOROSNAK AZ LMBTQ-PROPAGANDA A SZEMÉLYES ÜGYE.

Mióta Alex Soros kijelölt utódja a bevándorláspárti spekulánsnak, a "birodalmon" belül a tőzsdespekuláns által finanszírozott szervezetek egyre inkább neki is meg akarnak felelni. Ebből pedig az következik, hogy az elkövetkező időszakban az eddiginél is komolyabb anyagi erőforrást fog kapni a genderlobbi, aminek következtében rendszeresek lesznek a mostanihoz hasonló agresszív akciók.  

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet