Aktuális

Mellbevágó: részeg szomszédja miatt vesztette életét a hétéves, angyalarcú kislány

Bors

Létrehozva: 2021.07.14.

Gyanútlanul nyitott ajtót a szomszédainak egy édesanya. Rémálmában sem gondolta volna, hogy emiatt fogja elveszíteni a kislányát.

Forrás: GoFundMe

Felfoghatatlan tragédiába torkollott a szomszéd látogatása a Utah állambeli Heber városában. 

Az egész azzal kezdődött, hogy Trever Joe Pinter áthívta magához két barátját és italozni kezdtek. A három férfi nagyon jól mulatott, az alkohol is hamar fogyott aznap. Trever és haverjai – a 36 éves Colin David Howells és a 34 éves Christopher Robert O'Connell  végül úgy döntöttek, hogy átmennek a szomszédba. 

A Rodriguez-család nemrég költözött Puerto Ricóból az Egyesült Államokba a munkalehetőség és az oktatás miatt. Valószínűleg ez nem tetszhetett az ekkorra már igencsak részeg, rasszista szomszédaiknak. Miután a kis Zaydanielys Rodriguez családja ajtót nyitott a három ittas férfinak, azok balhézni kezdtek. 

– Az édesanya, amikor meglátta, hogy O'Connell fegyverrel kezd hadonászni, megkérte, tegye el, de nem hallgatott rá – nyilatkozta a helyi rendőrség sajtószóvivője. 

O'Connell lövöldözni kezdett. Az egyik golyó pedig egyenesen a gyerekszobába pattant, ahol eltalálta a 7 éves kislányt.

– Segítséget kért, vért köhögött a padlóra. Mondtam a főnökömnek, hogy el kell mennem, mert a lányomnak vérzik a szája. Ez minden, amit tudtam – emlékezett vissza Zaydanielys apukája, Daniel, akit 6 éves kisfia hívott fel videóchaten, miközben a férfi péntek este dolgozott. 

Daniel állítólag hazasietett, és maga vitte be a lányát a kórházba, útközben pedig tárcsázta a segélyhívót. Azt azonban csak a kórházba érkezése után vette észre, hogy Zaydanielyst lelőtték – korábban azt hitte, a lánya eleshetett. Az orvosok mindent megpróbáltak, hogy megmentsék a 7 éves kislány életét, de sajnos nem jártak sikerrel. 

A három részeg férfit később a rendőrség őrizetbe vette. A nyomozás során kiderült, már korábban is kerültek összetűzésbe a hatóságokkal – írja a Crime Online. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek