Aktuális

Megrázó részletek a Deák téri késelésről: Döbbenetes dolog derült ki a biztonsági őrökről

Bors

Létrehozva: 2021.07.16.

Újabb sokkoló részletek láttak napvilágot a tavalyi tragédiával kapcsolatban.

Mint arról a Bors is beszámolt, tavaly május 22-én hajnalban a budapesti Deák téren két társaság veszett össze a nyílt utcán. A vita vélhetően azon robbant ki, hogy Cs. Krisztián és két barátja, az ikerpár J. Marcell és J. Dániel megjegyzéseket tett az áldozatok – Gergely és László – társaságához tartozó lányokra. A 18 éves Krisztián elővett egy kést és mindkét védelmezőt leszúrta.

A két megszúrt fiatal a helyszínen életét vesztette.

A borzalmas esetről most újabb részletek láttak napvilágot: az egyik áldozat, Cs. László családja ugyanis kivizsgáltatta volna a biztonsági őrök szerepét, miután az áldozatokat fiatal lányok próbálták újraéleszteni – írja a Blikk. A család jogi képviselője hiába fordult a rendőrséghez és az ügyészséghez is, mindkét szervtől elutasító választ kapott.

Egyszerűen nem értem és felháborít a hatóságok hozzáállása az ügy ezen részéhez. Hogyan fordulhat elő, hogy még csak arra sem hajlandóak, hogy alaposan megvizsgálják az őrök szerepét. Pár méterre tőlük meghalt két fiatal és ők gyakorlatilag a fülük botját sem mozdították. Fiatal lányok kezdték meg az újraélesztést is. Meglátásom szerint minimum segítségnyújtás elmulasztása miatt bűnösök a biztonsági emberek – árulta el a lapnak dr. Csapi Szilvia, sértetti képviselő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek