Aktuális

Tragédiába fulladt a házassági évforduló: Szörnyű állapotban találtak rá a fiatal tűzoltóra

Bors

Létrehozva: 2021.07.27.

Rejtélyes körülmények között vesztette életét egy férfi, aki éppen feleségével volt nyaraláson.

Egy texasi tűzoltó bizarr körülmények között vesztette életét, miközben élete egyik legmeghatározóbb mérföldkövét kellett volna megünnepelnie. Elijah Snow arlingtoni a mexikói Cancunba utazott feleségével, hogy megünnepeljék 10. házassági évfordulójukat.

Egy all inclusive tengerparti üdülőhelyen szálltak meg, az első éjszaka pedig a hotel bárjában italoztak. Végül Snow felesége hamarabb elfáradt és visszament a szobájukba, hogy lepihenjen.

Az asszony hajnali 4 órakor arra riadt fel, hogy szerelme nincs mellette. 

Reggel fél kilenc körül egy ismeretlen személy közölte a nővel, hogy Snow-t holtan találták meg. Rejtélyes körülmények között, egy tíz mérfölddel távolabb lévő szállodánál bukkant fel. A rendőrség információi szerint úgy halt meg, hogy megpróbált bemászni az ablakon keresztül az egyik fürdőszobába. 

Az egyelőre érthetetlen, mi keresni valója volt egy teljesen másik hotelnél. A mexikói hatóságok azt mondták, a helyszínen nem voltak erőszakra utaló jelek, és Snow halála baleset is lehetett. 

A család azonban teljesen más véleményen van. Az ügyvédjüknek sikerült megszerezni a helyszínelők által készített fényképeket, és azt állítják, hogy a férfi testét zúzódások borították. Szerettei úgy gondolják, alaposan megverhették. 

A családtagok állítólag Mexikóba utaztak, hogy hazahozzák Snow holttestét. Az nem világos, hogy az amerikai hatóságok vizsgálják-e a halálát – számolt be a megdöbbentő esetről a CrimeOnline.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek