Aktuális

Drámai fordulat Maddie ügyében, új nyomra bukkantak

Bors

Létrehozva: 2021.07.28.

A Madeleine McCann eltűnését vizsgáló háromrészes dokumentumfilm által állítólag egy új nyomra bukkantak.

A Madeleine McCann eltűnését vizsgáló új televíziós dokumentumfilmből kiderülhet, hogy a jelenlegi fő gyanúsított, Christian B. nem volt érintett az ügyben. 

A Channel 5 egy háromrészes sorozatot sugároz, amely az új nyomra összpontosít, ami két oroszra utal, akik 2007-ben elvihették Madeleine McCannt szülei hotel szobájából. 

A dokumentumfilmet ráadásul egy volt rendőrnyomozó vezeti, és a hírek szerint új tanúkkal beszélget. Egy portugál forrás szerint: „Az új információk arra utalnak, hogy két orosz állhat a kislány elrablásának háttérében.”

Ezt erősíti meg Christian B. levele is, amiben erősen kritizálta a német ügyészséget, az ellene felhozott vádak miatt - írja a Mirror.

A kis Maddie ügye már évek óta húzódik, ezért a hónap elején a rendőrség 350 000 fontot (kb. 148.043.505 forint) kapott, hogy megpróbálják végre lezárni az ügyet és megtalálják a felelőst. 

A Grange-művelet egyébként 2011-es elindítása óta 12,5 millió fontjába (kb. 5.288.125.000 forint) került az adófizetőknek, és Cressida Dick, a Met rendőrfőnöke szerint a keresése addig folytatódik, amíg "nincs mit tenni".

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek