Aktuális

Laky Zsuzsi átélte a Balatonba fulladt testvérpár tragédiáját - ismerőse találta meg az egyik fiú holttestét

Bors

Létrehozva: 2021.07.26.

Laky Zsuzsi és családja ott volt a tragédia helyszínén.

Forrás: Archív

Egész éjszaka nem aludt, még mindig sokkos állapotban van a kétgyermekes sztáranyuka, aki családjával békésen sétált a bélatelepi strandon, amikor pár méterre tőlük meglátták a négy mentőhajtót körözni a Balatonon. Akkor már sejtették, hogy valakit keresnek, de nem tudták még mi történt. Utólag kiderült, ott fulladt a vízbe a jászberényi testvérpár, a 13 éves Zoltán és a 17 éves Tamás.

Nem sokkal később leszállt egy mentőhelikopter is, akkor már tudtuk, hogy nagy baj van – mesélte a Borsnak Laky Zsuzsi. – Később már kiderült, hogy két gyermeket keresnek, végignéztük, ahogy keresik őket a vízben, láttuk, ahogy a búvárok is mindent megtesznek. De nem maradtunk ott sokáig, nem akartuk, hogy a lányok esetleg lássák, ahogy a holtesteket kiemelik…

A párom egyik ismerőse talált rá supozás közben az egyik áldozatra. Szörnyű tragédia! Édesanyaként, el nem tudom képzelni, mit élhettek át a szülők, mit élnek át most. Ezek a gyerekek nem tudtak úszni, feltehetőleg matracukkal besodródtak. Nagyon veszélyes ez a déli része a Balatonnak, mert sokáig sekély a víz, aztán hirtelen már három méter mély – tette hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek