Aktuális

Drámai: Hároméves kislányát védte a kalapácsos támadótól a hős édesanya

Bors

Létrehozva: 2021.07.14.

Az éjszaka közepén támadtak rá a gyermekeit sétáltató nőre. A hátborzongató eset a kicsiket és az édesanyát is nagyon megviselte.

Egy walesi nő az éjszaka közepén a gyermekeit tolta a babakocsiban, hogy megpróbálja elaltatni őket a friss levegőn. Ám egy váratlan pillanatban rátámadtak hátulról. 

A támadó figyelmeztetés nélkül többször is megütötte a nőt egy karmos kalapáccsal, majd a kislány felé is lendített. Ám ezt nem hagyhatta az édesanya és elhárította gyermeke elől a csapást. Ezután a földre kényszerítette David Voyce-t és elvette tőle a fegyverét. 

A dulakodás közben a babakocsi, amelyben a hároméves kislány és testvére volt, felborult. Szerencsére egyik gyermek sem sérült meg.

A 46 éves férfi elmenekült a helyszínről, így egy házaspárnak kellett kirohannia az otthonából, hogy segítsen a véres anyukának.

A rendőrség hajtóvadászatot indított a támadó után, és Voyce-t a következő héten letartóztatták. Őrizetbe vételekor kést és csavarhúzót is találtak nála. Később kiderült, hogy közel 300 korábbi bűncselekmény miatt is nyilvántartották. 

A bíróságon a nő elmondta, hogy mindig is biztonságban érezte magát, amikor a gyermekeit sétáltatta este Neath környékén, de most már nem. Gyermekeinek is maradandó élmény lett a támadás, ugyanis, akármikor eltűnik a szemük elől az anyjuk, feldúlttá válnak – írja a Mirror. 

David Voyce egyébként nem ismerte el a bűnösségét, nem mutatott megbánást, és nem volt hajlandó együttműködni a hatóságokkal. Súlyos testi sértés és fegyveres támadás miatt elítélték.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek