Aktuális

Férjgyilkosság Náraiban - Nem először vitte el a rendőrség Marika nénit: Döbbenetes dolgok derültek ki

Bors

Létrehozva: 2021.07.15.

Halálra verte kerekesszékes férjét a Vas megyei Náraiban a 74 éves Marika néni. Az asszony már hosszú ideje bántalmazta a rokkant férfit.

Forrás: Cseh Gábor

Döbbenten kószálnak az emberek az amúgy csendes, takaros kis Vas megyei településen, Náraiban, miután szerdán brutális gyilkosság híre rázta meg a községet: Marika néni ugyanis hajnalban egy vita után meggyilkolta férjét, a 81 éves, kerekesszékben ülő Laci bácsit. A helyieket sokkolta az eset, de valójában nem lepődtek meg:

Marika és Laci már hosszú évtizedek óta éltek együtt, de soha nem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk. Marikának ugyanis, ha ivott, teljesen elborult az agya. Egyébként normális nő volt, az ital hozta ki belőle ezt – mesélte a házaspár egyik ismerőse.

Korábban egy orvos asszisztenseként dolgozott, akkor még tartotta magát, de mióta otthon van, féktelenül vedel. Ha beivott, mindig megtámadta Laci bácsit, volt, hogy az utcán verte, baltával és bottal esett neki. Többször is kihívták a zsarukat emiatt, volt, hogy Marikát elvitték a rendőrök. Sokszor zengett Marikától a környék, hallani lehetett, ahogy a férjével ordítozik – mondta a Borsnak a férfi.

Elárulta, hogy Laci bácsi keményen dolgozott egész életében, saját gyerekei mellett testvére gyerekeit is nevelte. Három éve azonban agyvérzést kapott munka közben, ezután kényszerült tolószékbe.
Innentől fogva teljesen kiszolgáltatottá vált Marinak, akin elhatalmasodott az alkoholizmus, ekkor szaporodtak meg a balhék is. Volt, hogy enni sem adott a férjének, Laci meg az utcán kéregetett – ingatta a fejét az ismerős.

Marikát a helyszínen fogták el a gyilkosság után, nem szökött el, a helyiek csodálkozó pillantásai kereszttüzében vitték el a rendőrök. Most emberöléssel gyanúsítják az asszonyt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek