Aktuális

Szörnyű dolgot tett betegtársával egy nő az edelényi kórházban: az orvos hívta rá a rendőröket

Police.hu

Létrehozva: 2021.07.22.

Öt órán belül azonosították és gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók azt a nőt, aki az egyik edelényi kórházban ellopta alvó betegtársa pénzét és ékszereit.

Az egyik edelényi kórház orvosa tett bejelentést a rendőrségre július 21-én a délelőtti órákban, melyben elmondta, hogy egyik betegüknek eltűnt a készpénze és az arany ékszerei.

Az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a megadott intézményhez siettek, ahol szóban meghallgatták a sértettet. A 76 éves asszony elmondta az egyenruhásoknak, hogy tegnap még biztosan megvolt pénze és ékszerei, azonban azokat ma már nem találta.

A rendőröknek az adatgyűjtés során egy betegtárs szúrt szemet, aki be is vallotta nekik, hogy ő lopta meg az idős hölgyet.

A gyanúsított kihallgatása során elmondta a nyomozóknak, hogy az ellopott dolgokat már át is adta férjének, hogy tegye azokat pénzzé, sőt azt is elmondta, hogy pár napja kezdett barátkozni idős betegtársával, és amikor látta, hogy mélyen elaludt elvette annak értékeit - számolt be róla a police.hu.

Az 50 éves helyi nőt kifosztás, míg 53 éves férjét pénzmosás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök.

A férjtől a nyomozók hiánytalanul lefoglalták, és jogos tulajdonosának már vissza is adták az ellopott készpénzt és ékszereket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek