Aktuális

Horror Csepregen: végigmozizta a lángok terjedését a szerelembe belezakkant gyújtogató

Bors

Létrehozva: 2021.07.29.

Szerelmi bánatában, hulla részegen gyújtogatott egy férfi Csepregen. Azonban, miután a miatta kihívott tűzoltók oltani kezdték a lángokat, nem menekült el, a tömegbe olvadva figyelte a katasztrófavédők harcát.

Forrás: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság

Azonnal beborított mindent a füst

Részeg gajdolás rázta fel az éjszakai nyugalmat az amúgy csendes, nyugodt, csepregi Rákóczi utcában. Az óbégatáson kívül más miatt is főhetett a helyiek feje, ugyanis nem sokkal később sűrű füst és hatalmas lángok csaptak fel egy üzem előtt. Hamar kiderült, hogy a tüzet szándékosan okozta egy szerelmi bánattól megkattant férfi, aki még az oltás pillanatait is „végigmozizta”.

Szövetfóliát gyújtott meg

A helyiek először csak a részeg óbégatásra keltek.

Itt ordibált valaki, egy jó ideig csinálta a cirkuszt, de aztán elhalkult, gondoltuk, csak valami részeg – mesélte a Borsnak egy helyi lakó pár utcával odébb. A Rákóczi utcában azonban az illető már nem elégedett meg a hangoskodással, ott már füstszagra keltek a lakók. Egyikük hívta a tűzoltókat. Az asszony még a kocsijával is elállt, nehogy lángra kapjon.

Jó, hogy észrevettük időben és a rendőrök is hamar elcsípték – írta az asszony a Facebookon a Csepregi tűzoltóság által közzétett kép alá.

Kiderült, hogy az utca túloldalán lévő üzem előtt keletkezett a tűz, és arra is hamarosan fény derült, hogy egyáltalán nem véletlenül: egy titokzatos, hátizsákos férfi gyújtott meg egy fóliát.

Szándékos gyújtogatás történt Csepregen. A híd építéséhez használt betonvasat egy szövet fóliával takarták le a hídépítők, és azt gyújtotta meg a feltételezhető gyújtogató, akit a tűzoltás közben kihívott rendőrök "csípték fülön". Egy helyi vállalkozás kamerája rögzítette az esetet – tájékoztatott a Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság.

Szándékos gyújtogatás történt Csepregen. A híd építéséhez használt betonvasat egy szövet fóliával takarták le a hídépítő...

Posted by Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság "Fire Department, Feuerwehr" on Sunday, July 25, 2021

Fel-alá sétált az oltás alatt

A 112 Press úgy tudja, hogy a piromán fantomot nem sokkal később, pár utcával arrébb fogták el, tetteiből semmit nem tagadott, de nem is lehetett volna mit, mivel a kamerafelvételeken világosan kivehető volt, ahogyan korábban leguggol és meggyújtja a fóliát. Úgy tudni, hogy piromán hajlamait egy szerelmi bánat hívta elő: korábban ugyanis kedvese kosarat adott neki. A tűzoltókat az sokkolta igazán, amikor a kamerafelvételek visszanézésekor meglátták az oltás pillanatait. A lap szerint ugyanis ezen világosan látni, hogy a férfi az eset után nem menekült el azonnal, hanem ott maradt a helyszínen, és le-fel sétálgatva, izgatottan figyelte az általa okozott tűzoltás munkálatait.

Csak egy beteg ember képes ilyenre. Belegondolni is szörnyű, mi van, ha a lakók nem veszik észre, és a tűz továbbterjed. Remélem, jó időre bezárják majd – mondta a Borsnak egy helyi lakó. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek