Aktuális

Majdnem elvérzett az autó alá szorult fiatal nő - Bosszúból hagyta cserben zaklatója Krisztit

Bors

2021. július 28. szerda 05:30

Szerelmével üldözte későbbi áldozatát az a fiatal férfi, aki még vasárnap okozott súlyos autóbalesetet Kóka és Sülysáp térségében. Ládi Krisztina a csodával határos módon túlélte, hogy gépkocsijával megpördült, majd oldalra fordult.

Forrás: Saját

Ládi Krisztina mindössze 21 éves, de már tapasztalt sofőr. Mivel több cégnél is futárként dolgozik, alaposan kiismerte a gépkocsivezetés fortélyait, és általában az éles helyzetekben sem ijed meg. Rutintalan vezetőből bőven akad a közutakon, de a fiatal lány szinte mindig tudja, hogyan kell reagálnia a váratlan szituációkra.

Nyaralásból jött vissza

Kriszti eltöltött néhány kellemes napot a barátaival a Balaton-parton, ám a kiruccanásnak vasárnap már véget kellett vetni, hiszen a lányt munkára várták egy dányi étteremben.

– A mögöttem levő autóban az egyik legjobb barátom utazott, mert azt terveztük, hogy elkísér a vendéglőbe, így ő mindent látott. Megkezdtem egy előzést, de az előttem haladó autó szerintem szándékosan behúzta elém a kormányt. Ezzel rám hozta a frászt, de még volt annyi lélekjelenlétem, hogy az ütközés elkerülése érdekében én is hirtelen balra irányítsam a kocsimat – mondta a Borsnak Krisztina.
Az érintett útszakaszt egyébként néhány hete újították fel. Friss aszfaltot öntöttek le, az úttest mellett pedig egyméteres szélességben fehér murvát szórtak szét. Krisztina autója elkapta a kőzúzalékot, amitől megcsúszott.

– Többször megpördültem, majd abba a sávba érkeztem, amelyikben az előzést megkezdtem, csak a saját forgalmi irányommal szembe.

– Szerencsémre csak az arcom sérült látványosabban, és tele vagyok vágásokkal. Többen is azonnal a kocsimhoz siettek segíteni, de egyszerűen nem látták, hogy még a kocsiban ülök, vagy már alatta vagyok. Az utóbbi volt az igaz. Arra tisztán emlékszem, hogy két fiatal nő beszélt hozzám, és ők tartották a fejemet, hogy ne vérezzek el! Örökre hálás leszek nekik, ahogy a sülysápi és kókai önkéntes tűzoltóknak is – mondta Kriszti.

A mentőket a lány barátja, Dávid hívta ki, és ő értesítette Krisztina szüleit is. Ők azonnal a helyszínre siettek, de csak akkor értek oda, amikor a gyermeküket már a mentősök felfektették a hordágyra.

Mint kiderült, Krisztina nagyon is jól ismeri a baleset okozóját.

Hetekkel ezelőtt volt egy konfliktusunk, mert Balázs udvarolni próbált nekem, de én jeleztem neki, hogy nem vagyok vevő a közeledésére. Különböző képeket is küldött magáról, mert azt hitte, hogy azzal célt ér nálam. Dávid egyébként jól ismeri a barátnőjét, és el is mondta neki, hogy a kedvese nem őszinte hozzá. Ebből egy komoly családi veszekedés keletkezett, annál is inkább, hogy van egy közös gyermekük. A szemtanúk szerint Balázs megpróbált volna elhajtani, de az előtte álló kocsisor miatt nem tudott. Azt nem állíthatom, hogy a balesetet szándékosan okozta, de meggyőződésem, hogy amikor észrevette, hogy én haladok az úton mögötte, hirtelen ötlettől vezérelve meg akart ijeszteni – szögezte le Kriszti, aki úgy tudja, hogy Balázstól többször is elvették már a jogosítványát.

További cikkek

Dráma

Harmadszor landolt kamion a család kertjében a Bács-Kiskun megyei Bodogláron

Gyász

Orbán Viktor megható szavakkal búcsúzik Csollány Szilvesztertől

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Gyász: Az én szememben a gyűrűk ura marad – Kammerer Zoltán

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

origo.hu

"Szörnyű, hogy itt hagyott minket" - összetörve nyilatkozott Csollány Szilveszter edzője

mandiner.hu

Dopeman szerint a Fidesz egy 12 éves Audi, az ellenzék pedig egy 30 éves, szakadt Polski Fiat

szon.hu

Fényes nappal kinézel az ablakon és hoppá, lámúr a motorháztetőn! Íme a Ferenc körúti romantika!

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

origo.hu

Ekkora bérkorrekcióra számítanak idén a hazai munkaerő-kölcsönzők

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben

nemzetisport.hu

Amikor Csollány Szilveszter olimpiai bajnok lett – videó