Aktuális

Apu megerőszakolt, de anyu megöl, ha elmondom: szívszorító utolsó üzenetet hagyott naplójában a tinilány – 18+

Bors

Létrehozva: 2021.07.30.

Két nappal a halála előtt szólt a tinilány az anyjának, hogy az apja szexuálisan molesztálja: tavaly július óta nem találják a holttestét. Bernadette Walker naplójában is írt az évek óta tartó terrorról, az anya mégsem csinált semmit.

Több, mint egy éve, tavaly júliusban veszett nyoma Bernadette Walkernek, akit a saját apja ölhetett meg. Az akkor 17 éves tinilány apja (aki valójában nem a biológiai apja) a héten állt először cambridge-i bíróság elé a lány meggyilkolásáért. Ugyan Bernadette holtteste nem került elő, és a bíróság úgy véli, jó eséllyel már soha nem is fog, épp elég bizonyítékot találtak a férfi ellen, hogy vádat emeljenek ellene - írta a The Guardian.

Rémes naplórészlet

A bíróságon bemutattak egy naplórészletet is, amit néhány nappal a halála előtt írt Bernadett.

A tini itt azt írja, az apja évek óta megerőszakolja, amiről éppen az eltűnése előtt 2 nappal szólt az anyjának is. Bernadette azt is leírta, az anyja nem hitt neki, ekkor a lány úgy fogalmazott:

Anyám azt mondta, megöl, ha ezt elmondom bárkinek.

Hogy mennyire igaza van, azt valószínűleg ekkor még Bernadette sem sejthette. Hogy elüljön a családi botrány a vallomás után, a lányt a férfi szüleihez küldték éjszakára. A férfi másnap elment a lányért, akkor látták utoljára élve, amikor beszállt Scott autójába tavaly július 18-án. A lány eltűnését az anyja, Sarah Walker jelentette be július 21-én, vagyis csak három nappal később.

Az anya is bűnös

Bizony, már ebből is sejthető, hogy nem csak az apa ludas a történetben: Sarah épp úgy nyakig benne van és nem csak amiatt, hogy későn jelentette be a 17 éves lány eltűnését.

Az ügyészség felfedte, hogy aktívan részt vett abban, hogy ne derüljön ki a gyilkosság, vagyis falazott annak az embernek, aki megerőszakolta majd megölte a lányát.

A nyomozók arra jutottak, hogy Scott már az azt követő másfél órában végzett Bernadettel, hogy elhozta a nagyszülőktől. Mivel holtteste nem került elő, nem derült ki az sem, milyen bestiális módszerrel vetett véget a lány életének, de az ügyész szerint az biztos, hogy Scott azért gyilkolt, hogy ne derüljön ki beteges viszonya a lánnyal.

Gyanús telefon

Scott 18-án a gyilkosság feltételezett időpontjában 9 percet beszélt Sarah-val, ami az ügyész szerint egyértelműen arra utal, hogy ekkor mondta el neki, hogy mit tett és együtt találták ki a stratégiát is. A „mese” a tini eltűnése körül az lett hogy, hogy hazafelé tartott az apjával, amikor veszekedtek, egy erdős területen pedig Bernadette kiszállt az autóból. Scott utánament, de nem találta sehol, végül pedig hazahajtott.

A valóságban azonban a páros nagyon is tudta, hol van Bernadett, és hogy elfedjék, mi is történt valójában, Sarah több üzenetet is küldött magának a lánya telefonjáról akkor, amikor már valószínűleg rég halott volt. És még egy csalás a telefonokkal: Scott a kérdéses órákban minden készüléket kikapcsolt a kocsiban, Bernadette-ét és a sajátját is, így a nyomozók nem tudták a cellainformációk alapján sem, hogy merre járhatott, hol rejthette el a holttestet.

Szentségtelen szövetség

Az ügyész úgy nevezte az apa és anya viszonyát, hogy szentségtelen szövetség, ami azért jött létre, hogy elfedjék az igazságot.

Scott egyébként azzal védekezik, hogy mivel Sarah csalta, Bernadette „hisztije” csak azért volt, hogy őt kimozdítsa a házból, amíg az anyja a szeretőjével enyeleg. Az ügyben szeptemberben születhet ítélet és bizony az anyának is felelnie kell amiatt, hogy bő egy évig falazott egy gyilkosnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek