Aktuális

Nem is értette a pedofil, miért tartóztatták le, miután egy 12 éves lánynak gyereke született tőle

Bors

Létrehozva: 2021.07.20.

Még amikor kattant a csuklóján a bilincs, akkor sem igazán értette a férfi, hogy milyen bűnt követett el azzal, hogy teherbe ejtett egy 12 éves kislányt.

Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, úgy sétált be minap vajúdó barátnőjével a helyi kórházba a Tulsa városában élő 24 éves Juan Miranda-Jara. A nevezett barátnő azonban nem volt több, mint 12 éves, így – természetesen – az orvosok amellett, hogy azonnal a szülészetre vitték a kiskamaszt, a hatóságokat is értesítették.

A beszámolók szerint a férfi mint leendő, büszke apuka kísérte el a kiskorút a kórházba. Úgy sétáltak be, mint egy áltagos pár, és nem is igazán értette, miért veszik őrizetbe – számolt be a megdöbbentő esetről a Fox News.

A férfi 2020 októbere óta volt szexuális kapcsolatban a kiskamasszal, mindezt pedig meg sem próbálta titkolni: közösségi oldalán többek közt a babaváró buliról is tett ki felvételeket. Az, hogy mennyire beteges egy 12 éves kisgyermekkel viszonyt folytatni, egy cseppet sem zavarta, mint ahogy az sem, hogy Oklahoma államban a beleegyezéses szex alsó korhatára 16 év, azaz a törvény előtt minimum nemi erőszak miatt kell majd felelnie.

A hatóságok egyébként az eset felkavaró és érzékeny mivoltára hivatkozva nem hoztak nyilvánosságra túl sok információt, így jelenleg az sem ismert, a pár közvetlen ismerősei hogy nem jelentették mindezt a hatóságoknak. 

Annyi bizonyos, a 12 éves kislány gyermeke egészségesen, komplikációk nélkül jött világra.

Ez is érdekelheti!

Lesokkolt a pozitív teszt - újra terhes a lány, aki egy 10 éves fiúnak már szült egy babát?

Gyereket szült a 11 éves kislány az ózdi férfinak

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek