Aktuális

„Azért, mert melleink vannak?” – túl szexi felsőjük miatt dobták ki a lányokat a kocsmából – videó

Bors

Létrehozva: 2021.06.16.

Jogos a felháborodásuk?

Egy angol nő azt állítja, hogy kizárólag ruhaválasztása miatt dobták ki őt egy kocsmából. Mollie Wood szerint az alábbi felsője túlságosan kihívó volt, és a kocsma egyik férfi menedzsere szerint a dekoltázsa olyan volt, mintha egy férfi póló nélkül lett volna.

@mollie_wood

BACK OF BEYOND WETHERSPOONS u sexist fucking pigs

♬ original sound - moll

Az incidens múlt vasárnap történt, amikor a britek számára már kánikulai, 28 Celsius-fokos meleg volt, és Wood is a szokatlan hőség miatt vette fel a valóban kissé kirívó topot. A biztonsági őr egyébként simán be is engedte volna, ám amikor italt szeretett volna rendelni, egy menedzser útját állta és megkérte, hogy távozzon.

Wood barátnőjének, Amy Leenek is vele kellett tartania, mert az ő ruházatát sem ítélte megfelelőnek a vezetőség.

Azt mondta, ide nem jöhettek be, mert túlságosan kirívóan öltöztünk fel és az itt nem elfogadható. Ilyen felsőt nem viselhetünk itt

– meséli Wood videójában, aki szerint a felsőjüket azzal illetni, hogy olyan, mintha félmeztelenek lennének, több mint túlzás.

Előtte négy másik pubban jártunk, sehol senkinek nem volt gondja az öltözékünkkel. Nem voltam félmeztelen, egy felsőt viseltem. Egy félmeztelen férfire hasonlítani pedig elképesztően szexista megnyilvánulás – folytatta a fiatal nő, aki semmilyen vonatkozó szabályt nem talált arra vonatkozóan, hogy az ujjatlan felsője tiltólistás lenne.

Amikor pedig később visszatértek, hogy magyarázatot követeljenek a pub vezetőjétől, ügyet sem vetettek rájuk. A kocsma később közleményében azzal védekezett, hogy azt ők ítélik meg, mi számít illetéktelen viseletnek náluk, ám Wodd videójában szinte mindenki egyetért azzal, hogy túlságosan szigorúak voltak a két fiatal lánnyal.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek