Aktuális

Rossz szülőnek tartják és albérletet sem kap a gyerekeivel a brazil aktmodell, mert túl sok rajta a tetoválás - 18+ Fotók

Bors

Létrehozva: 2021.06.29.

Szerte a testén vannak tetoválásai a brazil kétgyermekes édesanyának, aki a szemgolyóját is kiszíneztette.

Forrás: Northfoto

Festőként és aktmodellként keresi a kenyerét a 28 éves brazil Nahlu Blos de Moraes, aki 15 éves korában szerezte az első testfestését, ami a szemöldöke kiszínezése volt. Azóta megszállottja a tetkóknak, már több, mint hatvan minta borítja a testét.

A testmódosításokat is szereti, a nyelvét kettéhasíttatta, a legtöbb alkotásért pedig saját műveivel fizet, ugyanis nincs sok pénze. Az egyedülálló anyukának két gyermeke van: Ezaiah 7, Kalyan 3 éves, és most arról panaszkodott, hogy képtelen velük albérletet találni.

nem bíznak benne a lakástulajdonosok

Ahogy ugyanis egy tulaj meglátja a fizimiskáját, azonnal elhajtja, mondván, aki így néz ki, az biztos nem kap munkát, tehát nincs is pénze fizetni az albérletet. Nos, mivel az édesanya maga mondta el, hogy a tetoválásait is barterben készítteti, lehet is ebben azért némi igazság.

Nahlu egyébként nem csak „éhező művészként” ismert hazájában, hanem arról is, hogy tavaly kijelentette, ő is nembináris személy, vagyis se nem férfi, se nem nő és jelenleg is tesztoszteront szed, hogy férfiasabb legyen.

Korábban meztelen modellként dolgozott és reméli, hogy masztektómiája, vagyis melleltávolítása után is lesz lehetősége visszatérni ehhez a szakmához. A masztektómiát egyébként szintén közösségi gyűjtésből kívánja finanszírozni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek