Aktuális

Polgár Tünde: Sátorponyvaméretű melltartót hordtam korábban - Videó

Bors

Létrehozva: 2021.06.13.

Polgár Tünde szerint elérkezett az idő, hogy a melleiről beszéljen. Az elhatározását pedig tett is követte, ezért egy 15 perc 35 másodperces videóban értekezik a kebleiről. Zanzásítva leírjuk a lényeget.

Forrás: Youtube

Valaki leírta, hogy mennyire megnehezítette számára az öltözködését, hogy túl nagy lett a melle a változókorban, Polgár Tünde pedig egyből átérezte a problémát és beszélt is a saját kebleiről bő 15 percet. Tünde korábban is őszinte volt, ha a kebelkérdés szóba került, így már máskor is mesélt a szűkebbre szabott testrészről.

Ez a probláma igenis létezik! Nekem csak a műtét jelentett megoldást, de tudom, hogy ezt nem mindenki engedheti meg magának - kezdte a milliomosfeleség, és hozzátette, fiatal korában hirtelen óriásira duzzadtak az emlői, és miután megoperálták, újra nőnek érezte magát.

Hatalmas melltartót hordott

Sátorponyvaméretű melltartót hordtam korábban - fogalmazott a szőke híresség, aki szerint a mell a nőiesség és az anyaság szimbóluma, mégis van, aki imádja a sajátját, és van, akinek maga a pokol.

Tünde azt is elárulta, hogy egy időben nagyon zavarta, hogy a ruháin keresztül is látszódtak a keblei. Márpedig igenis fontos, hogy ha valahova megérkezik, akkor ne csak e melleit, hanem őt magát is észrevegyék.

- Sok fiatal lánnyal beszéletek, akik nagyobb melleket szeretnének. Lehet, hogy az dögösen néz ki a tengerparton, de van egy rossz hírem: 40 fölött a nagy mell elkezd öregíteni!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek