Aktuális

Undorító: azért gyilkolta meg tinédzser fiát, mert lebukott, hogy női ruhában egy pelenkából evett

Bors

Létrehozva: 2021.06.23.

A fiú a fotók láttán számon kérje apját, aki erre féktelen dühbe gurult és gyilkolt.

Forrás: Rendőrségi fotó

Az amerikai Elaine Hall és Mark Redwine között 2012-ben komoly jogi csatározás folyt, 13 éves fiuk, Dylan felügyeleti jogaiért. A bíróság akkor úgy döntött, hogy azévben a fiúnak az apjánál kellett töltenie a november végi hálaadást.

Akkor senki sem tudhatta, hogy ez lesz Dylan utolsó hálaadása is.

Az apa és a fiú már találkozáskor nagyon fagyosan viselkedett egymással, és Dylan pár nappal később nyom nélkül eltűnt. A gyerek maradványainak egy részét csak a következő év júniusában találták meg a coloradói hegyekben, néhány mérföldre az apja házától. Ekkor került képbe az ügyben Redwine korábbi felesége, Betsy Horvath, aki azt mondta: exférje korábban azzal fenyegette, inkább megölné a közös gyerekeiket, semmint, hogy tétlenül nézze, amint az anyjuk teljes felügyeleti jogot szerez fölöttük. Horvath kiemelte, hogy Mark akkor azt is elmondta neki, ha akarna, a hegyekben könnyen meg tudna szabadulni egy holttesttől.

Mivel a gyanú egyre inkább az apára terelődött, a rendőrség komoly vizsgálatba kezdett. És meg is találták Dylan vérének nyomát a férfi nappalijának padlóján, egy szőnyeg alatt, a kanapén és egy fotelben. Egy rendőrkutya pedig holttest szagát érezte a házban, Mark Redwine ruháin és a kocsija hátsó ülésén is.

Dylan koponyáját túrázók találták meg 2015 november elején, nem messze onnan, ahol a fiú néhány maradványa korábban előkerült és ekkor nevezte meg a fiú halálában érintett személyként az apát. Mark Redwine-t végül 2017 júliusában vették őrizetbe, ám a tárgyalását azóta több mint tíz alkalommal napolták el.

A múlt héten azonban végre ismét összeültek az ítészek, és borzalmas részletek derültek ki az üggyel kapcsolatban. Az ügyész szerint ugyanis 

Dylan édesapjáról olyan fotókat talált, amin az apa női ruhába van öltözve, és egy pelenkából látszólag fekáliát eszik. Állítólag Mark Redwine azután rontott neki fiának, hogy a gyerek rákérdezett a képekre, és végül ez vezetett az emberöléshez is.

Fred Johnson ügyész szerint a tárgyalások során minden bizonyítékot be fognak mutatni, ami igazolja nem csak az undorító képek létezését, de azt is, hogy az apa ezek miatt gyilkolta meg saját fiát. Mark Redwine védőügyvédje ellenben azzal védekezik, hogy az ominózus fotók nagyon régi dolgok védence múltjából, és azoknak semmi köze a fiú halálához, illetve nem is az apa a gyilkos. A férfi szerint a fia egyszerűen elment otthonról a vitájuk után és szerintük egy medve ölte meg, amire bizonyíték a fiú fején egy harapásszerű sérülés.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek