Aktuális

Kínos tények láttak napvilágot, Rebrov nem mondott igazat?

Bors

Létrehozva: 2021.06.03.

Februárban lemondott, felmondta a lakásszerződést, hazavitte a luxuskocsit.

Kínos magyarázkodásba kezdett Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője, azonban lehet, hogy mégsem mondott igazat. A Fradival három bajnoki címet szerző vezetőedző Kubatov Gábor elnök elmondása szerint már februárban jelezte, élő szerződése ellenére nem kíván a klubnál maradni, nyáron távozna. Rebrov most arról panaszkodik, hogy csak szóban elégedetlenkedett, jönne vissza dolgozni, ugyanakkor a klubnak papírja is lehet a felmondásról. Most újabb információk birtokába jutottunk, melyek azt sugallják, Rebrov már régen eldöntötte, hogy menni akar.

Úgy tudjuk, hogy Rebrov márciusban felmondta XI. kerületben lévő lakásának bérleti szerződését. A 250 négyzetméteres, panorámás luxuslakást egyébként Dirk Gerkens-től, a TV2 volt vezérigazgatójától bérelte.

Aston Martin DB9 típusú gépkocsiját ugyancsak márciusban hazavitette Ukrajnába, ez is azt jelzi, hogy a szakember nem tervezett hosszútávon Budapesten maradni. Okkal hitt a távozásban, mivel arról lehetett hallani, hogy ukrán és török csapatok vinnék őt. Azonban egyelőre egyetlen csapat sem szerződtette.

Mindeközben a Ferencvárosnak készülnie kell a következő szezonra, ezért új edző után néztek. A hírek szerint az osztrák Peter Stöger érkezhet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek