Aktuális

Brutális támadás: Fényes nappal, a játszótéren késeltek meg egy férfit

Bors

Létrehozva: 2021.06.07.

A 60 éves, megkéselt áldozat ügyében már le is tartóztattak valakit.

Forrás: Pexels

Szombat délután 4 óra körül több alkalommal is nyakon, illetve mellkason szúrtak egy 60 éves férfit az angliai Bedfordban – írja a Daily Star. Az eset bizarr pikantériája, hogy

a nagyon is komoly bűncselekményt egy ártatlan örömöktől hangos játszótér mellett követték el

a Maitland Streeten.

KEGYETLENSÉG

Az áldozattal természetesen azonnal kórházba siettek, a még azon melegében vizsgálódni kezdő zsaruk pedig vasárnap délutánra már elő is állítottak egy 21 éves férfit kihallgatásra.

Az eset jellege nem jelent ismétlődő veszélyt a szélesebb tömegekre nézve"

– jelentette ki az ügyben eljáró főnyomozó, Marie Gresswell. A vezető detektív hozzátette: kollégáik még jó ideig a helyszínt fogják járni és a lakossági aggodalmakat meghallgatva készséggel oszlatják majd el azokat.

A kijelentést illetően mindenesetre legalábbis elkondolkodtató lehet, hogy a BBC közlése szerint nem ez volt az első ilyen eset a brit városban:

tavaly szeptemberben ugyanis szintén késeltek Bedfordban.

Akkor egy 20 éves áldozatot azonsítottak a rendőrök, melyet követően egy 40-es és 20-as éveiben járó férfit, illetve egy 30-as nőt került letartóztatásra. 

SEGÍTSÉG

A hatóságok ugyanakkor előszeretettel fogadják minden olyan fedélzeti, illetve térfigyelőkamera felvételeit, amelyek a kérdéses időpontban és helyen esetlegesen rögzíthették a történteket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek