Aktuális

Szerencsét hozott a szakítás Iszak Eszternek és Dobrády Ákosnak

Bors

Létrehozva: 2021.06.09.

Iszak Eszter és Dobrády Ákos hét éven át éltek amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban, amíg végül a szakítás mellett döntöttek. Alighanem szerencsét hozott nekik a különválás, hiszen a minap szinte fej-fej mellett jelentették be, komoly mérföldkőhöz érkezett az életük.

Sokan felkapták a fejüket hétfőn, amikor alig 40 perc különbséggel Iszak Eszter és Dobrády Ákos megosztotta a nagyközönséggel életük egyik legfontosabb pillanatát. Amíg a TNT együttes frontembere első gyereke örömhíréről számolt be, Iszak Eszter is nagy bejelentést tett: egy fotóval mutatta meg követőinek, hogy Gyurta Dániel még februárban a Maldív-szigeteken megkérte a kezét, tehát immáron menyasszony lett.

Korábban egy párt alkottak

Eszter és Ákos hét éven át voltak együtt és bár sokan számítottak arra, hogy ők ketten egymás oldalán öregszenek meg, de végül feladták az örökös küzdelmet.

A kapcsolatuk 2011-ben már eleve nem indult könnyen. Hol különváltak, hol pedig újra összejöttek. Egy idő után pedig nem beszéltek a magánéletükről, így gyakran azt sem lehetett tudni, hogy éppen egy párt alkotnak-e vagy mosolyszünetet tartanak... A csinos műsorvezető végül 2018-ban jelentette be, hogy Ákossal felbontották a jegyességüket, kapcsolatukat pedig végleg lezártnak tekintik. A kenyértőrésnek talán éppen az volt az egyik oka, hogy a pár bár szeretett volna közös gyermeket, próbálkozásaikat nem koronázta siker. Dobrády akkor így nyilatkozott:

– Volt egy-két dolog, amin nem tudtunk változtatni, és ami nem jelentett garanciát arra, hogy egyfelé mutat az életünk, és hosszútávon működőképes lesz a kapcsolatunk. Igyekeztünk megmenteni az éveinket, de végül feladtuk – mondta két ás fél évvel ezelőtt az énekes.

Eszter talált előbb új párt

Az egykori álompárból Eszter volt az, aki a szakítást követően viszonylag hamar „talpra állt”. 2019 nyarán már lencsevégre kapták egy nyári fesztiválon, ahol új kedvesével, Zsolttal bulizott. Ez a kapcsolat azonban tiszavirág életűnek bizonyult, hiszen év végén már nem voltak együtt. A műsorvezető akkor az ATV-n, Bochkor Gábor műsorában beszélt arról, hogy pszichológus segítségét kérte, mert nem találta a helyét az életben. A terápia ébresztette rá, hogy számára nem a férfi az igazi.

A műsorvezető ezután sem maradt sokáig szingli, hiszen négy hónappal később éppen a Bors olvasója kapta lencsevégre, amint az olimpiai bajnok, Gyurta Dániellel szoros egyetértésben vásárolgatott egy budai bevásárlóközpontban. A jelek szerint gyors ütemben fejlődött kettejük kapcsolata, hiszen a sportoló 10 hónap után kérte meg Eszter Kezét.

Két évig várt az igazira

Dobrády Ákos szerelmi élete nem volt ennyire kalandos… Ő a szakítás után majd két évig egyedül maradt és várt az igazira, akiről tavaly decemberben beszélt először, de akkor is csak annyit ismert el, hogy alakulóban van egy kapcsolata. Vélhetően időt akar nyerni, hiszen ha utána számolunk, Ákos kedvese már az első trimeszter végén járthatott akkoriban a babával. Persze mindez nem is számít, hiszen a lényeg, hogy Eszter és Ákos majd három évvel a szakításuk után megtalálták a tökéletes boldogságot, hiszen végre mindketten révbe értek. Ez is azt bizonyítja, hogy a szakítás volt az egyetlen út a boldogság felé, ez hozta meg végül a szerencséjüket. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172882_auto_resized.jpg
origo.hu

Litvánia felrobbantaná a krími hidat, az oroszok erősen reagáltak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27587_resized.jpg?avcount=1714428312
origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elképesztő fotók kerültek elő a TV2 gyönyörű sztárjának a múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174850_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Magyar Péter ezúttal Dobrev Klárát sértegeti: „Egészen ijesztő! A gyerekemet nem tolnám arra babakocsival, nehogy megálljon a növésben”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173740_auto_resized.png
metropol.hu

Titkok a Hazatalálsz forgatásáról - Metropol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173057_auto_resized.jpg
vg.hu

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27573_resized.jpg?avcount=1714428312
origo.hu

Félmeztelenül fotózták A Nagy Ő bombázóját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173781_auto_resized.jpg
travelo.hu

Derékig érő vízben ragadott magával egy brit turistát a cápa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714428312
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hamarosan rendkívüli szerencse fog rámosolyogni erre a 4 csillagjegyre

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1PwazLrRBFEbdtf_fIH7jJ5SNqlkHDbqALHhVImfx20/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M3NTYxNGQ1MTM1NzRmNzQ5ZmQ1N2RhZTNmNmVkYzE2.webp
Remény

„Egyre közelebb repítik Dominikot Dubajhoz” – Curtis is segít a nagybeteg kisfiúnak

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/czGumk-ULTB_25eH_3LDHcdHl0oIGM_VVqZsuCsuU28/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQzMTVhNDI3ZjM0YjRiZTI5ZGMyYzVmOTU3ZDlmYTg5.webp
Szívszaggató

„Csak azt szeretném, hogy gyerek lehessen” - Másodszor küzd meg a rákkal a 4 éves tündéri fiú