Aktuális

Drasztikus változás: titokban szökött gyomorszűkítő műtétre, hogy szupermodellé fogyassza magát - Fotók

Bors

Létrehozva: 2021.06.25.

116 kilóról fogyott 63 kilósra Pearl és most úgy néz ki, mint egy szupermodell

Forrás: Northfoto

Gyerekkorában mindig azzal cukkolták, hogy túl vékony, majd tinédzserként hirtelen súlygyarapodásnak indult a londoni Pearl Fulham. A londoni, köztisztviselőként dolgozó lány persze nem csak a kamaszkori hormonok miatt hízott, rengeteget is evett: képes volt egy családi pizzát egyedül eltüntetni és még utána is éhes volt és számolatlanul falta a csokit és a chipset is. Hogy senkivel ne kelljen osztoznia az ételen, a szobájában dugdosta a kaját és titokban falatozott.

Fiatal felnőttként már olyan túlsúlyos volt, hogy ez természetesen a lelki állapotára is hatással volt: sem a családjával, sem a barátaival nem járt el sehova. A legnehezebben 116 kilót nyomott. A brit húszas méretű ruhákat húzta magára, de azok is úgy feszültek rajta, hogy úgy érezte, mintha minden ruha csak annyit fedne el a testéből, mintha csak rá lenne festve.

Szülei ellenezték az operációt

Pearl egy idő után fogyózni kezdett, de reménytelenül küzdött a kilókkal, ezért felvetette a családjának, hogy gyomorszűkítő műtétre menne.

Ellenezték és azt vágták a fejéhez, hogy inkább menjen edzőterembe és ne egyen annyit.

Eddigre azonban Pearl már nem tudott felmenni három lépcsőfokot sem anélkül, hogy ne fulladt volna, így hát tudta, hogy drasztikus változásra an szüksége.

Titokban utazott el a műtétre

A szülei tudta nélkül jegyet vett 2019-ben Törökországba, leszervezett mindent, hogy ott végezzék el a gyomorszűkítést, aminek során a gyomra 80 százalékát eltávolították, hogy kevesebb étel férjen bele.

Két év alatt rengeteget fogyott, most, 36 évesen 63 kilót nyom és gyönyörűnek érzi magát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek