Aktuális

Drámai pillanatok: Az autópálya szélén szülte meg gyermekét a sztár felesége – nem sírt fel a baba – videó

Bors

Létrehozva: 2021.05.23.

Troy Campbell kanadai vlogger a feleségével száguldott az autópályán a kórház felé, és bár már csak tíz percnyire voltak a céltól, mindketten tudták, hogy nem fognak odaérni.

Troy Campbell kanadai vlogger meglehetősen magabiztos volt a szülést illetően, ugyanis a felesége, Erica már a harmadik gyerekét várta.

Miután elfolyt a magzatvíz, még vártak fél órát, hogy meginduljanak a fájások is, és csak azután ültek autóba, hogy bemenjenek a kórházba.

A baba azonban szülei legnagyobb meglepetsére gyorsabb a világra jött mint arra bárki is számított. 

Troy videóra szerette volna venni gyermeke születését és az ahhoz vezető utat, így a kameráját már az autóban bekapcsolta. A felvételen látszik, hogy az eleinte boldog és lelkes férfi pánikba esik, miután kiderül, hogy

biztosan nem érnek oda a kórházba.

Troy először a mentőket hívta, de amikor vajúdó felesége közölte, hogy nincs több idő félreálltak, majd hátrarohant, hogy segítsen a feleségének a szülésben. Ekkor a gyermek feje már kint volt. 

A baba végül az anyósülésen született meg, de hosszú másodpercekig nem sírt fel. A szülők elmondása szerint az a húsz másodperc szinte az örökkévalóságig tartott. A hős szülők ezután betakargatták az újszülöttet és örömkönnyek között várták a mentőket az autópálya szélén. 

Az anyukát és a babát is kórházba szállították, de azóta már mindenki otthon van, boldog és egészséges.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek