Aktuális

Egy négyéves kisfiú vérbefagyott holttesttét találták meg egy út közepén

Bors

Létrehozva: 2021.05.18.

Borzasztó dolgokat művelhetett a Dallasban élő 18 éves Darriynn Brown egy 4 éves kisfiúval mielőtt hideg vérrel meggyilkolta volna az ártatlan gyermeket.

Forrás: police

Egy négyéves fiúcska vérbefagyott holttesttét találták meg egy út közepén vasárnap reggel Dallasban. A szemtanúk és a helyszínelők állítása szerint olyan vértócsa volt a gyermek maradványai körül, hogy ilyet még csak a legvéresebb horror filmekben láttak azelőtt. 

A halott kisfiúra egy kutyasétáltató talált rá reggel fél 7 körül, ő értesítette a hatóságokat. Vallomása szerint először azt hitte, hogy egy nagyobb testű állat teteme fekszik az út közepén, amit elütöttek. Amikor közelebb ért hozzá, csak akkor tudatosult benne, hogy az áldozat egy kisgyerek. 

A négyéves teste tele volt sérülésekkel, vágásokkal így félő, hogy a gyermeket gyilkosa brutálisan megkínozta, mielőtt végzett vele.

Felmerült annak is a gyanúja, hogy a kisfiút a halála előtt szexuálisan is bántalmazták.

Még aznap letartóztatták a 18 éves Darriynn Brownt, akinek feltehetően közvetlen köze van a gyermek halálához. 

Az eset azonban korát sem egyszerű. A hatóságok azt gyanítják, hogy Brown nem egyedül követte el a szörnyű gyilkosságot, és jelenleg ellene is csak betörés és gyermekrablás miatt emeltek vádat, de ez hamarosan változhat, ha megjön a laborvizsgálat és a boncolás eredménye.

Egyelőre se indítékról, se más részletről nem számolt be a helyi hatóság, az ügyet ugyanis az FBI vette át, akik a nyomozás érdekében nem szándékoznak több információt megosztani borzasztó gyilkosságról.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek