Aktuális

Újabb fejlemények a Londonban eltűnt magyar lány ügyében: ez történik ma Ágnes feltételezett gyilkosával

Bors

2021. május 24. hétfő 15:00

Ma áll bíróság elé az a 63 éves brit férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy fogvatartott, majd megölt egy 20 éves magyar lányt Londonban. Á. Ágnes öt évvel ezelőtt, Borsod megyéből indult el egy jobb élet reményében. A lány május 9-én tűnt el az angol fővárosban, és azóta semmi hír róla.

Ágnes eltűnését május 11-én jelentették be a rendőrségen. A lányt még mindig keresik, a 63 éves férfit – akit azzal gyanúsítanak, hogy napokon keresztül fogvatartotta, majd végzett vele – ma a bíróság előtt hallgatják meg – számolt be róla a The Sun.

Ágnest Május 9-én, a Cricklewood Broadway-en látták utoljára. Feltételezett elrabolóját és gyilkosát, Neculai Paizant május 18-án tartóztatták le a rendőrök és tegnap este már vádat is emeltek ellene a gyilkosság miatt. A bíróság ma hallgatja meg az ügyben.

A nyomozóink továbbra is mindent megtesznek, hogy megtalálják Ágnest. A keresése továbbra is folyik. Most arra kérjük az embereket a nyilvánosságon keresztül, ha olyan gyanús dolgot látnak vagy láttak, amelyek segíthetik a nyomozást, azonnal értesítsék a rendőrséget

– nyilatkozta a rendőrség szóvivője.

Neil John nyomozó főfelügyelő elmondta, komolyan aggódnak Ágnesért, akit eltűnésekor, fehér műszőrmekabátban, szaggatott farmernadrágban és rózsaszín cipőben láttak. A lány nagyjából 165 centiméter magas, szőke hajú, átlagos testalkatú.

A zsaruk most a London Park és Royal Park területeire összpontosítanak. Közben már felvették a kapcsolatot a lány családjával és barátaival.

Ágika egy nagyon édes, helyes lány. Nem voltunk napi kapcsolatban, hiszen amíg Magyarországon volt, ő Borsodban élt, én pedig Budapesten. Miután megjelent a hír, azonnal hívtam az édesanyját, aki velem együtt nagyon reméli, hogy ez csak egy rémhír. Hisszük, hogy Ágnes életben van. Próbálunk erősek maradni, bízunk abban, hogy minden jóra fordul – nyilatkozta a Blikk-nek Ágnes nagybátyja.

További cikkek

Tragédia

„Olyan hívást kaptam, amit egyetlen szülő sem akar” – zokogta az apuka, aki elvesztette a gyermekét

Tűz

Halálos áldozata is van a hajnali budapesti kórháztűznek -Fotók

Ez is érdekelhet

szon.hu

Nyíregyházi, nyírkarászi, tiszavasvári és ópályi lakosokat fogtak el a rendőrök szombaton

ripost.hu

Ettől a trükktől lesz tökéletes a hurka

life.hu

Fontos tipp mosogatógép-használóknak: felejtsd ezt a lépést, mielőtt elindítanád a gépet

hirtv.hu

Lemondott a német haditengerészet parancsnoka az ukrajnai válsággal kapcsolatos kijelentései miatt

feol.hu

Egy ember kizuhant az autóból, amikor az árokba borultak Bicskénél

origo.hu

Magyarázatot találtak a Föld-szerű bolygók keletkezésére

vg.hu

Budapest nyerte a versenyt Pozsonnyal szemben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: félpályás góllal mentett pontot Oroszország

ripost.hu

10 fontos tény az omikronról, a hazai esetszámok 90 százalékáért felelős mutációról

origo.hu

Egy skandináv szépség a kocka-Volvók árnyékában