Aktuális

Megdöbbentő vallomás: dinnyeföldön fogant meg Zámbó Krisztián

SM

2021. május 14. péntek 10:00

Szerelemgyerekként jött világra Zámbó Krisztáin. Azt később tudta meg: szülei kapcsolatát nagymamája sokáig ellenezte. A szerelmesek csak titokban, a közeli dinnyeföldön találkozgathattak, ahol ő megfogant.

Forrás: LifeTV

Sokáig nem értette Zámbó Krisztián, miért rajong annyira a görögdinnyéért. A LifeTV-n péntek 22.00 órától látható Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban árulta el, hogy rajongása a fogantatásához vezethető vissza, mert édesanyja és édesapja, Zámbó Jimmy egy dinnyeföldön találkozgatott titokban, ahol végül megfogant.

Apu Galgahévízre került, és egy presszóban kezdte a magyarországi pályafutását – mesélte szülei megismerkedésének történetét a műsorban. – Apu öccse, Gyuri és anyu bátyja, Sanyika jó haverok voltak, általuk találkoztak a szüleim. Édesanyám gyönyörű szép nő volt, manöken alkat, mindenki meg volt őrülve érte. A nagymamám viszont egy szigorú anyuka volt, és úgy képzelte el, csak egy ügyvédhez vagy orvoshoz mehet a lánya, szó sem lehetett arról, hogy egy zenész, egy énekes jöjjön szóba – idézte fel a múltat Krisztián.

Hajdú Péternek azt elárulta, bár édesanyját szigorúan fogták, mégis egymásba szerettek szülei. A boldogító igent is a legnagyobb titokban mondták ki egymásnak.

Nem voltak vendégek a házasságkötésükkor. Sokáig nem tudtam, miért szeretem a görögdinnyét, végül kiderült, apukám este kiszöktette anyut a házból, lerakott egy pokrócot a dinnyeföldön, a dinnyék közé, és én ott fogantam, az volt az első együttlétük.

A Bors ennek kapcsán kereste meg Zámbó Jimmy fiát, aki a történethez hozzáfűzte, bár nagymamája először ellenezte lánya és a zenész kapcsolatát, később nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttük.

Megkedvelte aput, nem is a személye ellen tiltakozott, hanem inkább azért, mert anyukámnak már volt két gyermeke. Ahogy én megszülettem, minden megváltozott. Én voltam a szeme fénye, a kis hercege, és viszont imádtam őt. Vagány nagymami volt, sok időt töltöttem vele. Sajnos 2007-ben elveszítettük, tragikus halála volt, csontrákban szenvedett – mondta elérzékenyülve lapunknak Krisztián. – Az utolsó fél évében a régi házamban, a hálószobámban ápoltuk anyukámmal. Halála napján pont hazamentem, benéztem hozzá a szobába, rám pillantott, és örökre lecsukta a szemét.

További cikkek

Gyász

Késelés a XVI. kerületben: Felesége előtt csuklott össze a szíven szúrt családapa

Gyilkosság

Brutális: Kislánya szeme láttára késelte meg barátnője a kétgyermekes apát

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Már nem kell sokat várni, ekkor ér Magyarországra a havazás

ripost.hu

Nem búslakodik az Exatlon kiesője: tűzpiros bikiniben mutatta meg a testét

she.life.hu

Ha ezeket a jeleket észleled magadon, tarts szünetet az online társkeresésben

hirtv.hu

Ön szerint is a fekete párduc van rajta? Újabb, jobb minőségű videó készült - ezúttal Kerecsendnél

szoljon.hu

Elhunyt Szatmári Imre, a szolnoki gasztronómia kiválósága

origo.hu

Teleszemeteli az Edge böngészőt a Microsoft

mindmegette.hu

Heti 10 recept: itt a farsang, tarolt a szalagos fánk, de egy jó bolognaira is volt igény!

vg.hu

Letartóztatták az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Máthé Dominik csak egyszer nézte vissza a gólját; elárasztották ajánlatokkal

magyarnemzet.hu

Karácsony Gergely: Sz…rok rá, mi van a hangfelvételeken + videó

mandiner.hu

The Spectator: az Orbán Viktor elűzésére tett próbálkozás darabokra hullik

origo.hu

Elárverezik a földön kívüli fekete gyémántot, az Enigmát - képek