Aktuális

Tudtad, hogy neked is van eltitkolt szuperképességed? A csillagjegyedből kiderül, mi az

Bors

2021. április 12. hétfő 18:00

Minden csillagjegynek megvannak a maga jellegzetességei. Ezekből most kiderül, kinek mi a titkos tehetsége.

Forrás: Pexels

Aki csak egy kicsit is jártas az ezotériában, jól tudja, hogy minden csillagjegynek saját eleme van. A tűz elembe tartozó jegyek (Kos, Oroszlán, Nyilas) elindítják a bulit, a föld elem tagjai (Bika, Szűz, Bak) praktikusak, a levegő elem jegyei (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) remekül szocializálódnak, a víz elembe tartozók (Rák, Skorpió, Halak) pedig kiválóan bánnak az intuíciójukkal.

Mindezt persze érdemes képletesen érteni, az elemeknek, illetve a hozzájuk tartozó csillagjegyeknek ugyanis olyan különleges tulajdonságai vannak, amelyek segítségével mindenki rájöhet a titkos szuperképességére. Nézzük!

Vízöntő (01.21 – 02.19.)

A Vízöntő imád közösségben lenni, érdeklődik az újdonságok iránt, ugyanakkor önfejűek, és szeretnek mindig egy lépéssel mindenki előtt járni. Kiváló tehetsége van a legújabb trendek kiszimatolására, képes ugyanakkor ő maga felfedezni új, menő dolgokat, így divatot is tud teremteni.

Halak (02.20 – 03.20.)

A Halak jegy szülöttét az érzelmei vezérlik, ezért mindent mélyebben képes átélni másoknál. Képes egy rózsaszín szemüvegen keresztül tekinteni a külvilágra, ami miatt – még ha kifejezetten rossz is a helyzet –, számára mindig félig tele lesz a pohár.

Kos (03.21 – 04.20.)

A Kos rendkívül önfejű személyiség, merész vezetői képességgel rendelkezik. Gondoltad volna, hogy egy sportágban, vagy bármilyen fizikai tevékenységben a jegy szülötte az, aki mozgásra ösztönzi a másikat? A Kos egy igazi adrenalinbomba tud lenni, hatalmas energiákat képes felszabadítani, így például egy versenysportban kiemelkedő eredményeket érhet el.

Bika (04.21 – 05.20.)

A Bika megbízható, stabil személyiség, minden helyzetben magabiztosan cselekszik. A föld elem jegyeként rendkívül érzelmes tud lenni, képes kiélvezni mind az öt érzékét. Ez jól jöhet például a konyhában: a Bika képes olyan szerepet vállalni a szakácsművészetben, hogy minden ízlelőbimbó felrobban tőle.

Ikrek (05.21 – 06.21.)

Az Ikrek nagyon jól érzi magát társaságban, ugyanakkor szomjazik a tudásra, minden információt be akar gyűjteni, rendkívül kíváncsi személyiség. A jegy szülötte képes olyan szintű kutatást végezni egy-egy témában, hogy annak mesterévé válhat, ezáltal olyan tudásra tehet szert, amire csak kevesen képesek.

Rák (06.22 – 07.22.)

A Rák érzékeny, gondoskodó lélek, természeténél fogva jól képes vezető feladatokat ellátni, és új dolgokat létrehozni. A jegy szülötte képes olyan komfortos hangulatot kialakítani pedálul egy beszélgetésben, hogy bárki megnyílik neki, miközben bizalmas légkört teremt.

Oroszlán (07.23 – 08.23.)

Az Oroszlán imádja a reflektorfényt, mindig a középpontban szeretne lenni, ám ezt szereti megosztani másokkal is. Meleg szíve van, ráadásul imádja, ha viszontszeretik. A jegy szülötte képes megtalálni mindenkinek a tökéletes ajándékot, így ha épp közeleg egy fontos születésnap, ne felejtsd kikérni a véleményét!

Szűz (08.24 – 09.23.)

A Szűz sokak szerint válogatós, ugyanakkor szervezett életet él: rendkívüli módon figyel a környezetére és egy-egy esemény pontos leszervezésére. Tehetsége van az alkalmazkodásra, bármilyen fordulattal megbirkózik: talán ez az egyetlen csillagjegy, aminek szülöttei a leginkább hajlandóak befogadni a változást és kiválóan kezelni azt.

Mérleg (09.24 – 10.23.)

A Mérleg a partnerség csillagjegye, és a jó hír, hogy ez nem csak a saját szerelmi életére vonatkozik. A csillagjegy szülöttének rendkívül jó érzéke van párkereséshez, így ha legközelebb egy Mérleg jegyű barátod új embernek mutat be, ne félj a kínos beszélgetésektől, mert valószínűleg tökéletes partnert talált számodra.

Skorpió (10.24 – 11.22.)

A Skorpió az állatövi jegyek közül érzelmileg a legintenzívebb, ráadásul jellemzően nehéz leolvasni róluk, mire is gondolnak pontosan. Fordítva azonban ez nem igaz, a Skorpió jegy szülötte kiválóan képes alkalmazni intuícióját. Csendes, mégis ügyes megfigyelőként megállapítja mások testbeszédét, hangulatát, vagy akár egyesek titkaira is rájön. Nem érdemes vele ujjat húzni, a lebukás ugyanis borítékolható.

Nyilas (11.23 – 12.21.)

A Nyilas egy valódi izgalomra vágyó kalandor, aki ugyanakkor nem hajlandó kockáztatni. A jegy szülöttének titkos képessége mégis azonban az, hogy a legvadabb körülmények között is talpraesetten cselekszik. Erről a jegyet uraló Jupiter tehet, ami hatalmas adag szerencsével lát el minden Nyilast.

Bak (12.22 – 01.20.)

A Bak gyakorlatias gondolkodása mellett komoly, szigorú személyiség lapul. Humora verhetetlen, még ha sokszor hideg, szarkasztikus poénokkal is bombázza környezetét. Ezekkel a jellemzőkkel a csillagjegy szülötte megkapta a legjobb humorista címét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ashton Kutcher megvakult, megsüketült és lebénult egy ritka betegség miatt

origo.hu

Félmeztelenül, egy szál tangában ment ki a kertbe a színésznő - fotók

borsonline.hu

Rendőrök lepték el a székesfehérvári kórházat, sokkoló dolog történt

hirtv.hu

Tragédia történt az aquaparkban, meghalt egy 11 éves kislány

ripost.hu

"Egy senkiházi b*zi vagy!" - G.w.M is beszállt a zenész háborúba

mandiner.hu

Gyurcsány-párt: A magyar miniszterelnöknek csak a balek szerepe jutott Vlagyimir Putyin stáblistáján

mandiner.hu

Pókember kötögetett a Budapestre tartó repülőn

travelo.hu

Furcsa helyen bukkant fel egy sarkvidéki cápa

borsonline.hu

Elképesztő hőség: Megdöbbentő bejelentést tettek a meteorológusok

borsonline.hu

Tovább dagad a rapperbotrány: ezt már Kulcsár Edina párja, G.w.M sem hagyta szó nélkül

borsonline.hu

Melyik csillagjegyben születtél? Ezek a legerősebb kristályok, amelyek segítik a céljaidat

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

Horror

Facebookra posztolt a vérrel borított nő: Megöltem a gyerekeimet

Ítélet

Drámai pillanatok, zokogott a tárgyaláson a Londonban meggyilkolt Ágnes magyar szerelme