Aktuális

Reszketve hívta a 13 éves fiú a rendőrséget - tanárnője 3 évig molesztálta - videó

Bors

2021. április 22. csütörtök 00:30

A 13 éves fiú maga telefonált a rendőrségre, hogy segítségért könyörögjön. Kiderült, a tanárnője molesztálta őt és három év kellett, hogy bátorságot gyűjtsön.

Egy volt texasi tanárnő ellen szexuális zaklatás vádjával indított nyomozást a rendőrség, miután a nő 13 éves áldozata felhívta a rendőrséget. A Crimeonline információi szerint az áldozat szabályosan könyörgött, hogy segítsenek neki, mert tanára, a 31 éves Marka Lee Bodine 3 éven keresztül molesztálta. A tanárnőt letartóztatták.

Ez egy segélykiáltás volt. A fiú kifakadt az iskolának, a rendőrségnek. Úgy érzem, túl sokáig elnyomta magában ezeket a dolgokat és egyszer csak kitört belőle

- mondta a bejelentéssel kapcsolatban Tomball serifje, Jeff Bert.

Évekig fűzte áldozatát

A nyomozás alatt az is kiderült, hogy a tanárnő hosszú ideig próbálkozott, igyekezett szoros kapcsolatot kialakítani, a bizalmába férkőzni, mielőtt szexuálisan bántalmazta volna áldozatát. 

- A nyomozás azt mutatja, hogy akár 3 éven keresztül is tarthatott. A közösségi média felületein, üzenetekben és egyéb formában is kommunikáltak, amik mind bizonytékok. A jelek szerint ez egyike azoknak az eseteknek, amikor először a gyerek bizalmába férkőznek - nyilatkozta Jeff Bert. 

Beismerte tettét

A Crimeonline információi szerint Bodine bár először beismerte, hogy szexuális viszonyt folytatott kiskorú áldozatával, később mégis kiderült, hogy az iskolának már azt jelentette, a fiú zsarolja őt és öngyilkossággal fenyegetőzik. Azt is hozzátette, hogy a 13 éves fiú feltörte a telefonját és manipulálta azon a fotókat, hogy rossz színben tüntesse fel őt. 

Az áldozat ennek az ellenkezőjét állítja. Szerinte azután kezdett el vele a nő szorosabb kapcsolatot kiépíteni, miután elvált. Akkoriban kezdtek el egy videójátékon keresztül fotókat cserélni, majd szexuális viszonyba bonyolódni. 

A nyomozók szerint a tanteremben közösültek a tanítási idő után, illetve többször a tanár autójában is. Bodine-t végül 100 ezer dollár óvadék fejében elengedték.

További cikkek

TRAGÉIDA

„Soha nem felejtem el a gázolaj szagát”- Kilencen haltak meg az M7-esen történt buszbalesetben

Sértés

Márki-Zay Péter nevetgélve beszélt arról, hogy sértegette a fogyatékkal élőket

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így búcsúztak gyermekei Csollány Szilvesztertől

likebalaton.hu

Hollandiából érkeztek az új lakók a keszthelyi Madárparkba

she.life.hu

Egy passzív-agresszív embernél soha nem lehet tudni, mikor robban

mandiner.hu

Márki-Zay kocsmában járt, számon kérték rajta az indiai szemműtéteket

kemma.hu

Biznisz közben csaptak le Tatán a zsaruk dílerre és vevőjére (fotók)

origo.hu

Ismét keserű évet zárt a mézpiac, most a magas árak sem segítenek

mandiner.hu

Oroszország harckészültségi ellenőrzésekbe kezdett

ripost.hu

Riasztást adtak ki hat megyére, brutális köd csap le az országra

origo.hu

Nyomozások és házkutatások a momentumos Cseh Katalin milliárdos korrupciós ügyében