Aktuális

Megszakad a szív: Hiába keresi 34 évvel idősebb vőlegénye sírját Petra

Kóré Károly

Létrehozva: 2021.04.24.

34 évvel idősebb vőlegénye sírjára szeretne koszorút vinni a 28 éves Petra, de a férfi gyermekei nem árulják el, hova temetették el édesapjukat.

Petra érett gondolkodású, de életvidám nő volt. A 62 éves Lajos fiatalos, de komoly férfi. Nem csoda, hogy a 34 éves korkülönbség ellenére megtalálták a közös hangot. A szerelmük azonban nem mindenki tetszését nyerte el. Az elvált férfi gyermekei határozottan ellenezték a románcot.Minket elsősorban az érdekelt, hogy szeretjük és megértjük egymást – mondta a Borsnak a gyászoló Petra, majd elmesélte, hogyan találkoztak.

– Éppen mentem valahova, és történetesen Lajos ült a busz kormánya mögött. Szimpatikusak lettünk egymásnak, ezért megbeszéltük, hogy más körülmények között is találkozunk. A barátságunkból hamar szerelem lett. Tudtuk, hogy a korkülönbség szúrhatja mások szemét, de a boldogságunk nagyobb volt annál, hogy miattuk elengedjük egymást– mesélte Petra, akit megfogott a férfi szelídsége és életfelfogása.

Nem zavarta őket a korkülönbség

A hölgy édesapja hamar megkedvelte a derék buszvezetőt, azonban a 62 éves férfi hiába tett meg mindent, ő nem tudta meggyőzni a fiait.

Az én családom támogatott minket. Úgy éreztem, megtaláltam életem szerelmét. Ugyan még nem éltünk együtt, de boldog voltam, amikor megkérte a kezemet. Egy pillanatig sem gondolkodtam, hogy mit válaszoljak, örömmel mondtam igent. Márciusra terveztük az esküvőnket – árulta el a gyászoló menyasszony.

– Egy februári napon azonban Lajos rosszul lett, és a saját lábán bement a kórházba. Úgy gondolom, hogy a koronavírust kapta el. Egy hatágyas terembe került, gyorsan romlott az állapota – idézte fel a történteket Petra.

Közös születésnapjukon halt meg a vőlegénye

Bár az orvosok mindent megtettek, a férfi február 15-én belehalt a betegségbe.

– Érdekes, hogy 34 éves eltéréssel, de ugyanazon a napon születtünk. 16-án köszöntöttük volna egymást, de erre már nem volt lehetőségünk. Az ünneplés helyett a mély fájdalom jutott – mesélte Petra. A fiatal hölgynek egy kívánsága maradt: ugyan Lajos családja nem engedte meg, hogy részt vegyen a temetésen, szeretne legalább koszorút vinni a sírjára. A fiúk azonban azt sem árulják el neki, hol találja kedvese nyughelyét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek