Aktuális

Azt terjesztik, hogy gyógyíthatatlan beteg – nagyon kiakadt Zámbó Jimmy fia

Bors

Létrehozva: 2021.04.13.

Zámbó Krisztián nem hitt a szemének, amikor elolvasta a róla szóló cikket.

Forrás: Facebook

Nem mindennapi hírbe futott bele az interneten Zámbó Krisztián, egy magát álhírek megjelenítésével fenntartó portál ugyanis arról cikkezett, hogy halálos beteg.

„Ma reggel derült ki: Zámbó Krisztián gyógyíthatatlan beteg! Itt a szomorú diagnózis – nagyon kemény időszak vár most rá. Kitartás, Krisztián”

Természetesen sokan tudják, hogy ebből egyetlen szó sem igaz, Zámbó Krisztián mégis teljes joggal háborodott fel, hiszen könnyen lehet, hogy egy olyan rajongója, aki nem követi naponta az életét, bedől a csalóknak, ne adj Isten továbbadja a kamuhírt.

– Idióta elmebetegek! Főleg ezekkel a főcímekkel, amik direkt olyanok, hogy csak a cikk végén elrejtve derül ki, hogy valójában miről van szó. Ezt az irományt egyébként egy ismerősöm küldte át, beleolvastam, azt írják, refluxom van.

Tényleg volt refluxom a sok stressztől, de már kikezeltettem, túl vagyok rajta. Egyébként is, szerintem az emberek jelentős százaléka szenved a refluxtól, de nem, nem vagyok se halálos, se gyógyíthatatlan beteg. Valami hülye gyökér, aki ezeket kitalálja

– háborgott a Ripostnak Zámbó Krisztián, hozzátéve: nem ez volt az első eset, hogy valóságot nyomokban sem tartalmazó írás jelent meg róla a neten.

HAZUGSÁG!!!😡😳

Posted by Zámbó Krisztián hivatalos oldala on Monday, April 12, 2021

Sőt, egyes cikkek szerint Michael Jacksont, sőt, az apámat is látták már felbukkanni itt-ott. Felháborító

– mérgelődött teljes joggal Jimmy fia.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek