Aktuális

Ki ez az ember? Gyúrós kajával eteti nyolchónapos fiát a durván kipattintott apuka

Bors

Létrehozva: 2021.04.10.

És csodálkozik, hogy mindenki ki van rá borulva?

Hideget-kapott az internet népétől az a fitneszfanatikus apuka, aki nem csak bátorkodott megosztani Twitter-oldalán nyolchónapos kisfia étrendjét, hanem még azt is hozzátette, hogy a kisbaba testépítőnyelven szólva száraz, szikár izomzattal rendelkezik.

A coloradói illetőségű Jack elmesélte, hogy gyereke vizen, egész gyümölcsökön és zöldségeken, illetve tojáson él.

A legtöbbször addig őröljük/turmixoljuk neki a zöldségeket és a fehérjéket, amíg egyesül nem tudja megenni őket. A percentilis táblázat alapján 99 százalékkal magasabb és 70 százalékkal nagyobb a súlya, mint a kortársainak. És szikár, mert nem eszik semmilyen feldolgozott sz*rt. És szokatlanul jóképű.

– írta az apa, aki mintha csak olajat tett volna a tűzre, és azonnal a kommentelők célkeresztjébe állította magát.

Sokak szerint egy normális szülőt egyáltalán nem az foglalkoztat, hogy a gyereke szikár legyen, hiszen egy kisbabáról van szó, és azt, hogy valaki ezzel kérkedjen, egyenesen visszataszítónak tartják. Ahogy azt sem igazán értik, hogy egy kisbaba étrendjének miért kell egy felnőttéhez hasonlítania és egy nyolchónapos gyereknek azt kellene adni, amire szüksége lenne.

Már pedig egy fejlődő kisbabának a valóban fontos zöldségek, gyümölcsök, a fehérjeforrások mellett ugyanúgy szüksége van a keményítőtartalmú élelmiszerekre és a tejtermékekre is. Az apuka ötlete egyébként nem hülyeség, hiszen a kiegyensúlyozott táplálkozásra nem lehet elég korán megtanítani gyermekeinket, ugyanakkor ha túlzásba visszük a „gyúrós” étrendet, azzal többet ártunk, mint használunk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek