Aktuális

Túl sok adósságot halmozott fel, most felesége erotikus képeit árulja az interneten

Bors

Létrehozva: 2021.04.05.

Nem mindennapi dologra kényszerült egy családanya: erotikus fotóival biztosítja megélhetésüket.

A koronavírus-járvány miatti lezárás sokaknak okozott komoly nehézségeket megélhetés terén – épp így járt egy amerikai család is, akik mostanra szokatlan dologgal fedezik mindennapos kiadásaikat, és felhalmozódott adósságaikat. A 25 éves Brooke Schueneman férjével és kétéves lányával él együtt minnesotai otthonukban, ahol már a számláikat sem tudták fizetni a pandémia miatt.

Most, hogy tartozásaik lassan elérik a tízmillió forintos határt, lépniük kellett.

A nő férje, Charles nemrég előállt a korszakalkotó ötlettel, miszerint feleségének az OnlyFans nevű, többnyire erotikus tartalmakat kínáló közösségi oldalon kellene árulnia korhatáros fotóit. Nos, ez így is lett.

Körülbelül fél évvel ezelőtt Brooke fel is regisztrált az oldalra, ahol mostanra közel 17 millió forintnyi összeget keres havonta felnőtt fotóival.

Ezzel nemcsak adósságaikat sikerült fedeznie, de még elképesztő pluszkeresetre is szert tett családja számára.

Megváltozott az életük

Habár mostanra inkább ASMR-típusú YouTube-videóival foglalkozik, Brooke szerint sokkal jobbra fordult életük a közösségi felületeknek köszönhetően, férje pedig elképesztően hálás neki ezért.

Nem féltem a dologtól, habár tudtam, hogy sokan rossz szemmel néznek majd rám. Szerencsére az OnlyFans nincs hatással az anyai feladataimra, tudom, hogy jó szülő vagyok – mondta büszkén Brooke.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek