Aktuális

Bizarr látvány: Munkagéppel robogott egy tízéves Dabason – videó

Bors

2021. április 12. hétfő 09:15

Megdöbbentő látvány fogadta szombaton délelőtt a Dabason közlekedőket: egy mindössze tíz év körüli kisfiú ült ugyanis egy több tonnás munkagép volánjánál a főúton.

Forrás: YouTube

A Budapesti Autósok Közösségének egyik olvasója egy videót is közölt az esetről. Fedélzeti kamerás autójával ugyanis éppen a Dabas és Gyón közötti úton haladt délelőtt háromnegyed 11 környékén, amikor egy STOP táblánál egyszer csak egy bobcat tűnt fel, amit nem más, mint egy
megközelítőleg tíz éves kisfiú vezetett
. A felvételen látni, ahogy a munkagépet vezető gyerek megáll a táblánál, majd szépen áthaladt a forgalom kellős közepén a kereszteződésben, és komótosan tovább robog.

Azért érezhető, hogy nem mindenki viseli el a tavaszt ép elmével – kommentálta a felvételt a készítő, aki szerint a munkagép mögött a gyerek apja kísérte a srácot.

Ez egy szombati videó, amin egy körülbelül 10 éves gyerek egy munkagéppel vesz részt egy olyan forgalmi helyen – ahol nemrég halálos
baleset is történt –, miközben apuka büszkén követi őt
– tette hozzá.

Halálos gázolás is történt itt

A videó a vasútállomás környékén készült, ahol nemrégiben halálos baleset is történt: akkor ugyan ezen a helyen egy 66 éves nyárlőrinci férfi a terepjárójával gázolt el a zebrán egy 40 éves asszonyt, aki éppen elektromos biciklijét tolta át a gyalogátkelőn. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy hiába értek azonnal a helyszínre a mentők, már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt.

Nem árt az óvatosság

Egy, a környékben élő nő szerint, bár nem életveszélyes a szóban forgó kereszteződés, de azért néha oda kell figyelni.

– Megesik, hogy az arra járatlanok csak lelassítanak a táblánál, de nem állnak meg, és bár nem a legforgalmasabb hely, azért folyamatos az autós forgalom. Egy kisgyerek még bármitől megijedhet, elránthatja a kormányt, életveszélyes kiengedni így a forgalomba – vélekedett a nő.

Eljárás indult

A felvétel a rendőrséghez is eljutott, a Bors kérdésére elárulták, hogy eljárást indítottak az ügyben:

A Dabasi Rendőrkapitányság járművezetés tiltott átengedése bűncselekmény és más szabálysértések miatt eljárást indított az ügyben – tájékoztatta a Borsot Szabóné Berki Bianka szóvivő.

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet