Aktuális

Durva visszaélés: Szexet kérnek a munka mellé a cégvezetők

Bors

2021. március 4. csütörtök 15:30

<p lang="hu-HU">Hemzsegnek az olyan álláshirdetések, ahol szexuális szolgáltatásért cserébe jól fizető állást kínálnak fiatal lányoknak a munkáltatók.

Forrás: Shutterstock

A különböző állásportálokon az utóbbi időben megszaporodtak az olyan hirdetések, melyekben cégvezetők keresnek maguk mellé személyi asszisztenst. Igazi álomállások ezek. Félmilliós fizetés, irodai
környezet, és mindössze pár óra napi elfoglaltság. Ami azonban feltűnő, hogy nincs munkaköri leírás, gyakorlat nem szükséges, és végzettséget sem igényel. A főnök úr pedig kedves, laza és barátságos, bár kissé virágnyelven beszél.

Építőipari vállalkozásomba keresek hölgyet magam mellé, aki segít az ügyek intézésében, papírmunkákban, és nincs ellenére a lazítás. Légy csinos, igényes, ápolt, közvetlen és nyitott. Pályázni csak fényképes bemutatkozóval

– áll az álláshirdetésben.

Kollégánk jelentkezett is egy bizalmi személyi asszisztensi munkára. A megadott telefonszámon az álláshirdetésben foglaltakra szerettünk volna tételesen rákérdezni, azonban azt a választ kaptuk, szóban semmilyen felvilágosítást nem adnak. Felhívták a figyelmünket, hogy a hirdetésben megjelölt e-mail címre várják az önéletrajzokat a már említett 2-3 fotó kíséretében, majd csak azokat a jelentkezőket hívják be személyes egyeztetésre, akik a képek alapján átjutnak az első rostán.

„24 éves lány vagyok. Jelentkeztem egy bolti eladói munkára, és a tulaj kijelentette, hogy heti 3-4 szex ennek az ára. Cserébe könnyű állást ígért. Minimálbéres munkáról volt szó, de ő kiegészítette nettó 150 ezer forintra. Jóképű férfi a főnök, sármos pasi. Ettől függetlenül nagyon szégyenlem, amit tettem. Még a legjobb barátnőmnek sem merem elmondani. Ti mit tennétek a helyemben?” – írta egy fiatal vidéki lány az egyik legismertebb anonim kérdező portálon.

– A nők ilyenkor túl azon, hogy magukra veszik a felelősséget, a szégyent, a bűntudatot, magukévá teszik azt a gondolatot, hogy ez az ő döntésük, az ő szabad választásuk, ezért nem veszik észre, hogy ők tulajdonképpen áldozatok, és egy bűncselekmény az ami velük történt – mondta lapunknak Spronz Júlia, jogvédő, aki hozzátette: már régebben is jutottak el hozzájuk hasonló esetek, mikor a közmunkaprogramba való felvételért cserébe várták el a szexuális ellenszolgáltatást vidéki kistelepülések vezetői, de azok az eseteket is nehezen álltak meg a bíróságok előtt.

További cikkek

Horror

Sarlóval fejezték le a turistát a vakáción

Horror

Évekig őrizgette neje holttestét a feleséggyilkos rém

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 27.: a Rák angyalként segít mindenkin, a Vízöntő megmutatja érzéseit

metropol.hu

Lassan indul a nap a Bika jegy szülöttének, de hatalmas meglepetésben lehet része

magyarnemzet.hu

Márki-Zay évek óta szitokszóként használja a „fogyatékos” kifejezést

beol.hu

Kelemen Imre lett az év embere

origo.hu

Egy év alatt 224 új fajt azonosítottak a Mekong-térségben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

vg.hu

Tüdőátültetésre várt halála előtt Csollány Szilveszter

origo.hu

Drónnal figyelték a forgalmat az egri rendőrök, alig hitték el, amit egy körforgalomnál láttak - videó

vg.hu

Jótékonykodásra is fordít vagyonából Rihanna, a világ leggazdagabb énekesnője

mandiner.hu

Horvátország Bradley gyalogsági harcjárműveket vásárol az Egyesült Államoktól

origo.hu

Meghozta az autós futár a rendelést, meglátta a lépcsőt, a következő jelenet eszméletlen volt