Aktuális

Szépségével száll versenybe a Dancing with the Stars táncosa

Hu-Zo

2021. március 3. szerda 13:00

A népszerű TV2-es showműsor, a Dancing with the Stars gyönyörű táncosa, Stana Alexandra is jelentkezett a Tündérszépek versenybe.

Forrás: Knap Zoltán

Élete a tánc a Stana Alexandrának, aki tehetségét a Dancing with the Stars műsorában is megcsillogtatta, egészen a döntőig menetelt. tökéletes alakját most más színpadon, a tündérszépek kifutóján is megmutatná.

Beleszülettem a táncba, hiszen az édesanyám koreográfus volt a nagyváradi operaházban. Táncosok között nőttem fel, és hét évesen kezdtem balettozni. Egészen kis koromban szertornáztam, és csodáltam az ottani versenyzőket, akiknek a balett a mindennapi rutinjuk része volt, így elég hamar tudatosult bennem, hogy ez a műfaj mindennek az alapja – mesélte a Borsnak Szandi. – Az általános iskolában, amíg a többiek játszottak, én gyakoroltam, és a gimnázium alatt sem jártam el a többiekkel bulizni. Nálam a hétköznapok az iskolában és a táncteremben zajlottak, hétvégeken pedig versenyekre jártam. Kimaradtam a baráti társaságokból, a közös programokból, és emiatt kirekesztett lettem. Ezt akkor nehezen dolgoztam fel, de édesanyám arra tanított, hogy küzdjek a céljaimért.

A kitartásának és a rengeteg munkának köszönhetően mára a világ legjobbjai között tartják számon. Latin táncból a magyar ranglistán a harmadik helyen állt a partnerével, háromszoros show-tánc-világbajnok, és rengeteg országos versenyen is részt vett.

– A színpad az, ahol mindent elfelejthetek és a táncomban minden érzésemet kifejezhetem. Most a Magyar táncművészeti Egyetem végzős, mesterszakos hallgatója vagyok, mellette professzionális táncművészként a fővárosi Nagycirkusz műsorában szerepelek – mesélte a 28 éves szépség, aki azután nőtt fel igazán, hogy elkezdett egy óceánjáró hajón dolgozni.
Addig ott volt a támogató anyukám, akihez haza lehetett futni. De volt egy borzasztóan nehéz időszak is. A második szerződésemnél tört ki a koronavírus-járvány és három hónapig bezártak minket a kabinunkba. Meg kell mondjam, akkor nagyon féltem – árulta el a művész.

További cikkek

Világűr

Veszélyben vagyunk? Januárban még nyolc aszteroida közelíti meg a Földet

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

metropol.hu

Ezt üzenték a szülőknek a mentősök, akik a 7 éves kisfiú életéért küzdöttek

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó

mandiner.hu

HVG-s főszerkesztő a Die Pressenek: Orbán elszámolta magát szövetségesei tekintetében

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Élve temették el ezeket az ókori kínai harcosokat

nemzetisport.hu

Videó: Csercseszov debütálása, avagy így kapott ki a Fradi a DAC-tól

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat

mandiner.hu

Bár Jakab még soha nem nyert választást, a fáradtság jeleit látja Orbánon

magyarnemzet.hu

Több külföldi vevőnek is próbálták eladni a Városházát

mandiner.hu

Fagyos udvariasság és kevés előrelépés az új német külügyminiszter moszkvai és kijevi útján

origo.hu

Lámpások, füstölők és fesztivál hangulat lengi körbe az utcákat Ázsia-szerte