Aktuális

Failoni Donatella: Ha Orbán Viktornak megfelelt a kínai vakcina, nekem is jó!

Létrehozva: 2021.03.06.

A zongoraművésznő végre fellélegezhet. Megkapta az első koronavírus elleni vakcináját.

Failoni Donatella semmi esetre sem szerette volna elkapni a koronavírust. Szerdán végre megkaphatta a védőoltást:

Nem jelentkezett semmilyen kellemetlen mellékhatás, és az oltás beadása is flottul ment. Egy percet sem kellett várakoznom, és a szúrást sem fájt. Ez még csak az első adag volt, a másodikat négy hét múlva adják be. Akkor számítok majd teljesen védettnek.

Reményeim szerint a húsvétot már a Balatonon töltöm. A kínai vakcinát kaptam. Hallottam róla, hogy sokan tartanak tőle, de én egyáltalán nem értek velük egyet. Ha Orbán Viktornak jó volt, akkor nekem is – jelentette ki Failoni, és hozzátette: a Kossuth-díjas színművész férjének, Oszter Sándornak egy adminisztrációs hiba miatt csak később adják be a védettséget nyújtó injekciót.

A kartonokkal volt egy kis kavarodás, kiderült, hogy még az övét nem hozták át Pestről Diósjenőre. Jelenleg ezt intézzük, reméljük, hamar megoldódik

– magyarázta a művésznő. Attól, hogy a férje megfertőződik a rettegett kórokozóval, nem különösebben tart, ugyanis jelenleg visszahúzódó életet élnek:

– Kevés emberrel érintkezünk és nem megyünk sehova. A lányunkkal, Alexandrával is karácsonykor találkoztunk utoljára, ugyanis ők Székesfehérváron élnek. Sándorral természetesen az oltás beadása után is ugyanúgy élek együtt, mint korábban. Mi eldöntöttük, hogy a vírust nem kapjuk el, és ez így is lesz. Erősek vagyunk! mosolygott Failoni Donatella, aki mindenkit arra biztat, hogy mielőbb oltassa be magát, mert addig nem térhetünk vissza a régi kerékvágásba, amíg nem oldódik meg a probléma. Szerinte ez csak akkor lehetséges, ha mindenki a szakemberekre hallgat, nem pedig a felelőtlen vírustagadókra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek