Aktuális

Az Országos Mentőszolgálat besokallt: Hadházy Ákos ismét hazudott és álhírt terjesztett

Bors

Létrehozva: 2021.03.19.

Az Országos Mentőszolgálatnak elege lett, cáfolják a baloldali politikust és arra kérik, ne akadályozza a munkájukat.

Felszólítjuk Hadházy Ákost, hogy fejezze be a rémhírkeltést, és ne akadályozza a mentők munkáját! Hadházy Ákos politikus ma a nyilvánosság előtt egy fényképre hivatkozva hazugsággal vádolta meg a mentőket

- írja az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán.

Azt állítja, hogy „a helyzet sokkal rosszabb annál, mint amit a kormány és az OMSZ hivatalosan állít", hiszen szerinte egyetlen nap alatt országszerte valójában nem 4400, hanem több mint 5900 esetet kellett a mentőknek ellátni, ami azt bizonyítja, hogy „a rendszer gyakorlatilag összeomlott".

A POLITIKUS ÁLLÍTÁSAIVAL SZEMBEN A VALÓSÁG AZ, HOGY AZ ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT A JELZETT NAPON, AZAZ 2021. MÁRCIUS 16-ÁN ÖSSZESEN, ORSZÁGOSAN 4369 FELADATOT LÁTOTT EL.

A Hadházy Ákos által megosztott fényképen a 6000 közeli szám nem a végrehajtott feladatok, hanem az egy nap alatt beérkezett telefonhívások száma, ezek mintegy harmada azonban nem eredményezi, és ezen a napon sem eredményezte mentő küldését, mert a telefonáló például csak információt kért

(210316_5918-as szám magyarázata: 2021.03.16. 0:00-tól 2021.03.16. 23:18-ig az Országos Mentőszolgálat 5918 beérkező telefonhívást kezelt).

❗️EL A KEZEKKEL A MENTŐKTŐL❗️Felszólítjuk Hadházy Ákost, hogy fejezze be a rémhírkeltést és ne akadályozza a mentők...

Posted by Országos Mentőszolgálat on Friday, March 19, 2021

A mentőszolgálat ezekben a napokban rendkívüli terhelés mellett dolgozik, de bajtársaink példamutatóan helytállnak ebben a nehéz időszakban, így az Országos Mentőszolgálat működőképessége, a mentőellátás az ország minden területén biztosított.Kérjük Hadházy urat, hogy vonja vissza alaptalan vádjait, és a tisztelt politikai szereplőket, hogy valótlan hírekkel, információkkal ne ingassák meg a lakosság mentőkbe vetett bizalmát, ne hátráltassák a frontvonalban dolgozók munkáját ilyen és ehhez hasonló álhírekkel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek