Aktuális

Nem tudta, melyik a jobb és bal keze, ezért magára tetováltatta – fotó

Bors

Létrehozva: 2021.02.06.

Ostoba vagy inkább zseniális a fiatal lány ötlete?

Forrás: Instagram

Szó szerint végleges megoldást talált problémájára egy ausztrál lány, aki sosem tudta megkülönböztetni a bal és jobb kezét. A Canberrában élő D'Kodia Laine-nek elege lett belőle, hogy barátnői kinevetik amiatt, hogy 23 éves felnőtt nő létére csak hosszas gondolkozás után tudja megmondani, merre van jobbra és merre balra.

Mikor egy barátja viccelődve ráírta a kezére filctollal az angol left és right, azaz bal és jobb szavak kezdőbetűit emlékeztetőül, Laine rájött, hogy két apró tetoválás minden gondját megoldaná. El is ment egy tetoválószalonba, ahol a kézfejére varratta az L és R betűket. A visszafogott tetoválást maga a készítője, Lauren Winzer tetoválóművész osztotta meg az Instagram-oldalán.

Ez nem csak egy aranyos tetoválás, de még hasznos is! Sok szerencsét, örülök, hogy segíthettem eligazodni a jövőben – írta Winzer a bejegyzésében, amely alatt sorra jelentek meg olyan kommentelők, akik maguk is elfogadnának egy ilyen praktikus tetoválást. Ezeket olvasva Laine is úgy érzi, jó döntést hozott.

A kommenteknél többen írták, hogy nekik is kell ilyen tetoválás, úgyhogy most már nem érzem olyan hülyének magam – mondta a Daily Mailnek a fiatal lány.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek