Aktuális

Meggyilkolt karcagi édesanya: újabb váratlan meglepetés érte Marianna családját

Bors

2021. február 21. vasárnap 15:00

Miután január végén hatalmas famennyiséget és tartós élelmiszereket adományoztak a karcagi családnak a jótevő fuvarosok, most újabb segítője akadt Lázók Évának. Mióta a lányát karácsony előtt meggyilkolták, a saját kiskorú gyermekei mellett ő neveli az árván maradt 3 és 7 éves unokáit is.

Teljesen felfordult az élete annak a karcagi nőnek, akinek lányát tavaly december 22-én meggyilkolták. Kiss Mariannát a volt párja fojtotta meg, a holttestet pedig elásta. A tetem csak bő két héttel később került elő. A tragédia óta az áldozat anyja, Lázók Éva teljesen egyedül nevel négy kiskorú gyermeket, akik miatt a munkáját is ott kellett hagynia. Az Országúti Angyalok nevű szervezettől január végén már rengeteg tűzifát és tartós élelmiszert kapott, ám most újabb jóságos segítőjük akadt.

Amikor olvastam a karcagi eltűnt, majd később kiderült, meggyilkolt Marcsi történetét, átéreztem az édesanyja fájdalmát, mert én is tudom, milyen árván maradni négy testvéremmel, anyámmal. Ezért is indítottam gyűjtést a hölgynek, akinek két kiskorú gyermeke mellett mostantól két unokájáról is gondoskodnia kell. Kislányaim a ruháik, játékaik közül ajánlottak neki fel, s felhívásomhoz három kisúji anyuka fiúruhákkal, játékokkal csatlakozott – nyilatkozta a Szoljon.hu-nak a kisújszállási Nagyné Varga Erika, aki korábban gyűjtött már ruhákat, játékokat a karcagi Kátai Gábor Kórház Újszülött- és Gyermekosztálya részére is.

Szeretek segíteni, ha látok egy felhívást, hogy gyűjtést szerveznek beteg gyerekeknek, rászoruló családoknak, olyankor én is elkezdek nekik gyűjteni. Öten vagyunk testvérek, bevallom, nekünk is jó lett volna annak idején, ha adománnyal segítenek – idézte vissza nehéz gyermekkorát a portálnak a fiatal anyuka.

További cikkek

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Horror

Gyomorforgató, mi került elő a férfi fagyasztójából, még a rendőrök is rosszul lettek

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Arsenal: közös megegyezéssel távozik a védő – hivatalos

ripost.hu

Ez az 5 tünet jelzi, hogy az omikront kaptad el

origo.hu

Meglepő fordulat a benzinkutakon, így tankoltak tavaly a magyar autósok

magyarnemzet.hu

Szenzációs felfedezések várhatók a Turul-dinasztiáról

origo.hu

Trombózisa volt? Ez történik utána

nemzetisport.hu

MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

mandiner.hu

Betiltották a kritikai fajelmélet oktatását Virginiában

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett