Aktuális

"Emlékszik még rám?" - kérdezte volt diákja és eszméletlenre verte a tanárt

Bors

Létrehozva: 2021.02.02.

Majdnem meghalt az a tanár, akit volt tanítványa egy étteremben félholtra vert.

Az egykori iskolaigazgatót brutálisan összeverte egy volt diákja, a férfi majdnem belehalt a sérüléseibe. A támadót, Jermaine Bullent 3 év börtönre ítélték, ám előtte még elkapták, hogy drogokat árult, amiatt most 12 hónap börtönt kapott. Mikor ezt Kieran Heakin, Jermaine korábbi igazgatója látta, úgy gondolta, nyilvánosság elé kell állnia és felelevenítenie a szörnyű emlékeket.

A 37 éves Bullen még 2009-ben támadt rá egy indiai étteremnél a tanárára, ahol annyira összeverte, hogy eszméletlenül, saját vérében fekve hagyta sorsára. A szemtanúk szerint Bullen könyörtelenül ütötte-verte a férfit, a fejét rúgta.

"Aznap este, mikor bementem az étterembe, Bullen azonnal odajött hozzám – mondta Heakin, aki kevés dologra emlékszik arról az estéről. - Elmosolyodott, és azt mondta: »hello Mr. Heakin, emlékszik rám?« Nem emlékeztem azonnal a nevére, de ismerősnek tűnt. Azt mondtam, mondja meg a vezetéknevét, és megmondom a keresztnevét. Elárulta, hogy Bullen, én pedig rávágtam, hogy Jermaine, amire bólintott. Beszélgettünk egy darabig az osztálytársairól, a következő pedig amire emlékszem, hogy a mentőben ébredek."

Több mint egy órán át volt eszméletlen, a mentők nagyon aggódtak, hogy túléli-e a támadást.

„Majdnem meghaltam azon az éjszakán” – mondta a volt igazgató, akiről először mindenki azt hitte, hogy halálra verte támadója. „A barátaim azt hitték, hogy megölt, amikor fejbe rúgott. A nyakam hatalmasat roppant, azt gondolták, eltörte„ - tette hozzá Heakin, aki szerint ok nélkül támadt rá Bullen.

Heakin ezt követően két hetet töltött kórházban, hat hétig csak folyékonyat tudott enni. Az egyik fülére teljesen megsüketült, nem érez szagokat és ízeket sem – írta a Daily Star.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek