Aktuális

A kutyáit védi és egy szemeteszsákban fagyoskodik az utcán a hajléktalan asszony – megrázó fotók

Bors

Létrehozva: 2021.02.20.

Az idős mexikói nő nem akarja magára hagyni hat kutyáját.

Luz Maria Olmedo Beltran, akit mindenki csak Cholenak nevez, már nyolc éve él az utcán, így nem szokatlan számára a nehéz élet. A 65 éves asszonynak azonban még így fontosabb kutyái jóléte, mint a sajátja, ezért

egy szemeteszsákot használ menedékként, hogy védje magát és hat kutyáját a hideg, esős idő elől.

Egy tijuanai fotós, Omar Camarillo egy rendőrségi igazoltatás során örökítette meg fényképezőgépével a hajléktalan nőt és képei azonnal vírusként terjedtek el az interneten világszerte.

Posted by Omar Camarillo on Monday, January 25, 2021

Carillo elmesélte, hogy a helyi rendőrség fél órán át győzködte Cholet, hogy menjen szállóba, de ő sírva azt mondta, hogy állatokat nem engednek be a hajléktalanszállóra, ő pedig nem akarja otthagyni a kutyáit, ezért úgy döntött, hogy az utcán boldogul inkább.

Nem akarok menni, nincs szükségem segítségre, jól vagyok itt

– mondta a nő a rendőröknek, akiknek végül sikerült meggyőzniük, hogy valami védettebb helyen töltse az éjszakát és Chole ugyan aznap fiánál aludt, de másnap visszatért az utcára.

Egy helyi nő azonban miután meghallotta Chole történetét, takarókat, zoknikat, ételt és vizet adott neki és mindenkit arra buzdított közösségi oldalán, hogy ha tudnak, adakozzanak, mert a legkisebb is számít, ha segítségről van szó.

Nunca hago este tipo de publicaciones la gente cercana a mi sabe que amo los animales y si me encuentro alguno le compro...

Posted by Alejandra Cordova Castro on Tuesday, January 26, 2021
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek