Aktuális

Döbbenet! Túlélte a lány a tízemeletnyi zuhanást Szegeden

Kóré Károly

Létrehozva: 2021.01.09.

Kizuhant egy 10. emeleti panellakás ablakából egy 23 éves nő Szegeden. D. csodával határos módon túlélte a zuhanást, amit bizonyára annak köszönhet, hogy egy fa tompította az esését. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

Döbbenten áll a szegedi lakótelep közössége a mindig mosolygó fiatal lány drámája előtt. D. a közelmúltban költözött el a szülői házból, és úgy tűnt, egyedül is megállja a helyét az életben. Boldog volt, amikor sikerült albérletet találnia, még annak ellenére is, hogy nem minden tekintetben volt hozzá kegyes az élet. Eddig tisztázatlan körülmények között szerdán az ablakpárkányról a mélybe zuhant. A 10. emeletről nagyjából harminc métert esett, ám szerencséjére egy fa lombjára érkezett először, ami okozott sérüléseket, de egyben lassította is a zuhanást. D. egyik szomszédja elmondta, hogy a hölgy csak nemrég bérelte ki a lakását, így kevesen ismerték közelről a környéken.

Mindig vidám, kedves, udvarias lány. A leggyakrabban az édesapja látogatta, de kisebb ügyekben tőlünk is gyakran kért segítséget. Előfordult az is, hogy kizárta magát otthonról – árulta el a neve elhallgatását kérő szomszéd. A Bors a családhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy a lány még kórházban fekszik.

Szerencsére az orvosoknak sikerült stabilizálniuk D. állapotát. Több súlyos sérülést is szenvedett. A családját természetesen megviselték a történtek, fôleg mivel a koronavírus-járvány miatt most még bemenni sem tudnak hozzá a kórházba, mert látogatási tilalom van – nyilatkozta a neve elhallgatását kérő ismerős, aki nem tudja pontosan, hogy mennyire súlyosak a lány sérülései. – Annyit tudok, hogy életben van és különbözô vizsgálatokat végeznek rajta – tette hozzá.

Lapunknak sikerült beszélnie egy tanúval, akit szintén megviselt az eset, mert nem látott még ilyet.

– Éppen a szobámban tartózkodtam, amikor tompa puffanást hallottam. Ijesztő látvány volt a fiatal lány a földön fekve. Szerencsére a riasztott mentők hamar a helyszínre érkeztek, és stabilizálták az állapotát – nyilatkozta a férfi.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Borsot úgy tájékoztatta, hogy az esettel kapcsolat­ban nem merült fel olyan körülmény, amely miatt eljárást indítottak volna. Tavaly nyáron is történt hasonló eset Szegeden. Akkor egy vitát követően ugrott ki egy férfi a Londoni úton a harmadik emeletről. A férfi az esés következtében súlyosan megsérült, de túlélte a zuhanást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek