Aktuális

Borzalmas tragédia – Cserbenhagyásos gázolás miatt halt meg a házaspár újév első óráiban – videó

Bors

Létrehozva: 2021.01.03.

Thelma Reid és Donovan Gibbon 8 évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent. 2021 első óráiban útban munkahelyükre halálos autóbalesetet szenvedtek. Az elkövető elmenekült a helyszínről.

A People számolt be arról a tragédiáról, amiben Thelma Reid és férje, Donovan Gibbon tragikus körülmények között életét vesztette. A pár január 1-én, helyi idő szerint hajnali 5-kor éppen a New York-i JFK repülőtérre tartottak, ahol mindketten dolgoztak, mire egy kereszteződésben az autójukba csapódott egy Doge Ram három utasával.

A sofőr azonnal elhagyta a helyszínt, gyalog menekült el, hátrahagyva a 33 és a 37 éves utasát.

A 33 éves férfi fejsérülést szenvedett a balesetben, jelenleg is kórházban ápolják, míg 37 éves társát előállította a rendőrség a nyomozás akadályozása miatt. 

Ez is érdekelheti!

Elképesztően kínos: Mariah Carey elfelejtette az újév himnuszának szövegét - videó

Köllő Babett brutális dekoltázzsal, Vasvári Vivi szexi piros miniben köszöntötte az újévet: Így szilvesztereztek a sztárok - fotók

2021 köszöntése a világban

Thelmát és Donovant azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életüket. 

– Mi egy nagy család vagyunk, akik mindig összetartanak. Egy hatalmas űr maradt utánuk. Mind a ketten keményen dolgoztak, templomba jártak és minden pillanatot, amit tudtak, együtt töltöttek. Ha Thelma nem dolgozott, akkor is mindig elment a munkahelyükre és megvárta, amíg Donovan végez a munkával és ugyanez fordítva. Elképesztően szerették egymást és tényleg mindent együtt csináltak – nyilatkozott a tragikus balesetről Thelma unokahúga, Renee Vrightly.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek