Aktuális

A koronavírus végzett a gyerekgyilkos nagyival, aki megsütötte áldozatai húsát, és azzal etette szomszédait - 18+

Bors

Létrehozva: 2021.01.06.

Többek között egy nyolc éves kislánnyal is végzett az a 81 éves nő, aki most belehalt a koronavírusba.

Hidegvérrel ölte meg áldozatait az a 81 éves nagymama, akit többek között egy nyolc éves kislány megölésével is vádoltak. Az idős asszony ügyében tavasszal hoztak volna ítéletet, de elkapta a koronavírust és belehalt.

Az orosz Sofia Zhukovát három gyilkossággal vádolták meg, és további négy halálesetben még nyomozott ellene a rendőrség. A 81 éves nő állítólag két bűncselekményt be is ismert. Elsőként a 2013-ban elhunyt albérlőjének, a 83 éves Nina Babenkónak a megöléséről beszélt, majd egy sokkoló vallomást tett. Állítólag ugyanis ő végzett azzal a nyolc éves kislánnyal, Anastasia Alexeenkóval is, akinek levágott fejét még 2005-ben találták meg – a beszámolók szerint a gyermek többi részét kóborkutyákkal etette meg a saját házánál.

Azonban nem csak az állatokat kínálta meg áldozatai húsával. Az előzetes letartóztatás után házkutatást tartottak Sofia asszonynál, és a hűtőszekrényében emberi testrészeket találtak. Az egyik szomszéd pedig sokkoló dologról számolt be.

Mindig húsételeket készített. Előfordult, hogy Ezekkel kínálta az embereket, nekem és a férjemnek hússal teli tányérokat adott

– idéz egy helybéli lakost a DailyStar

Az ítéletre váró nő azonban elkapta a koronavírust, amiben a napokban az életét vesztette.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek