Aktuális

Tündérszépek - Rajongói levél írójában találta meg a szerelmet a győztes Lili

D. G.

Létrehozva: 2020.12.14.

Bár csak viccből jelentkezett tavaly a Tündérszépek 2020 szépségversenyre a nagykanizsai gimnazista, ma már élete egyik legjobb döntésének tartja. Tótpeti Lili a luxusautó egyéves használatán kívül más dolgokat is nyert, olyanokat, melyek pénzben nem mérhetők. Rengeteg élménnyel lett gazdagabb, számtalan felkérést kapott, és a szerelem is rátalált.

Tótpeti Lili mindig szeretett volna bepillantást nyerni a modellvilágba, ezért hagyta magát rábeszélni, hogy jelentkezzen a Tündérszépek 2020 szépségversenyre. De ahogy fordulóról fordulóra továbbjutott, erősödött benne az érzés, hogy szeretné megnyerni. Szerinte azért is tudott nyerni, mert bár mindent megtett a győzelemért, nem görcsölt rá.

Tudtam magamat adni folyamatosan, és nem volt bennem görcs, hogy mindenáron nekem kell nyerni – kezdte a tavalyi Tündérszépek szépségkirálynője, miközben éppen a nyereményautójával suhant. – Minden lánynak ajánlom ezt a kihívást, mert rengeteg élményben lesz részük, sokat tanulnak majd magukról is, a nyereményekről már nem is beszélve. Akik jelentkeznek, legyenek természetesek, már a beküldött fotókon is. Ez egy játék, amivel sokat lehet nyerni. Az én életemben csak jó dolgok történtek a verseny óta!

Lilit elárasztották szerelmes levelekkel, miután megkoronázták, és maga sem gondolta, de így talált rá a szerelem.

Azt mondtam tavaly egy interjúban, hogy vicces fiút keresek, és ta-dam, így is lett. Az egyik levél írójában megtaláltam azt a fiút, akit kerestem, azóta is boldog párkapcsolatban élünk.

Várjuk a jelentkezőket!

Immár harmadik alkalommal hirdetjük meg nagy sikerű országos szépségversenyünket, amelyre ezúttal is 16–29 éves hölgyek jelentkezhetnek. Saját fotókkal is lehet nevezni, de aki szeretné, annak profi fotósaink elkészítik első portfólióját. A három fordulón át tartó verseny végén értékes nyeremények és egyéves autóhasználat várja a legszebbeket. Jelentkezés és további részletek: tunderszepek.hu

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek